FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.08.19, 07:48

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Puuttuva gauges: IL18copilot.gau
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Puuttuva gauges: IL18copilot.gau  (Read 694 times)
Ville Viiperi
Offline Offline

Posts: 2476
Date Registered: 03.01.05

Puuttuva gauges: IL18copilot.gau
« on: 09.09.05, 11:44 »

Hei.

Latasin netistä erään Il-18,  (http://il18.fluo.net) jonka mukana oli! Myös asennusohjelma, koneen asennettua huomasin varoituksen puuttuvasta Gaugesista!

ERROR: IL18copilot.gau

Mikähän on syynä?

Venäjää EN osaa  Cry
Ville Viiperi
Offline Offline

Posts: 2476
Date Registered: 03.01.05

Re: Puuttuva gauges: IL18copilot.gau
« Reply #1 on: 09.09.05, 14:46 »

Jaah, ei tietäviä!

Olisiko asiassa jotain johonkin rekisteröintiin liittyvää? Tai olisiko vapaaehtoisia kokeilijoita, jos heillä ilmenisi sama ongelma.
Rikuuho
Former member
Re: Puuttuva gauges: IL18copilot.gau
« Reply #2 on: 09.09.05, 15:49 »

Kokeile ensin asentaa paketti uudelleen, jospa vaikka korjaisi asian
Ville Viiperi
Offline Offline

Posts: 2476
Date Registered: 03.01.05

Re: Puuttuva gauges: IL18copilot.gau
« Reply #3 on: 09.09.05, 18:11 »

Kokeile ensin asentaa paketti uudelleen, jospa vaikka korjaisi asian

Olen kokeillut tätä jo, asensin uudelleen simun toiselle kovalevylle, koska JS:än paketti ei mahtunut vanhalle.
Ville Viiperi
Offline Offline

Posts: 2476
Date Registered: 03.01.05

Re: Puuttuva gauges: IL18copilot.gau
« Reply #4 on: 09.09.05, 18:25 »

Gauges löytyy kyllä gauges-kansiosta  Huh
Ville Jalonen
Offline Offline

Posts: 3007
Date Registered: 19.09.03

Re: Puuttuva gauges: IL18copilot.gau
« Reply #5 on: 09.09.05, 18:33 »

Tuohan onkin Error ilmoitus, eli FS ei suostu lataamaan gaugea. Ainakin Yannick Lavignen Falcon 50 pistää monta kertaa Error-ruudun nenän eteen YLF50_Overhead.gau:sta, jos FSSound ei ole asennettuna. Tarkista siis, että kaikki tarvittava on paikoillaan. Vika ei välttämättä ole siinä missä FS sanoo.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1