FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.08.19, 23:10

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Talot harmaita
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Talot harmaita  (Read 846 times)
Kalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1476
Date Registered: 04.09.05

WWW
Talot harmaita
« on: 09.09.05, 13:13 »

latasin canary 04: jän ja talot olivat harmaita tietääkö kukaan mistä johtuu tai mitä pitää tehdä. Ilmeisesti pelkkä settings/add area juttu ei riitä

Otto Kilpirinne
Offline Offline

Posts: 1099
Date Registered: 02.03.02

WWW
Re: Talot harmaita
« Reply #1 on: 09.09.05, 13:15 »

Kai asensit sen readmen ohjeiden mukaan Huh

Mä vaan oon täsä.
Superfinnair
Former member
Re: Talot harmaita
« Reply #2 on: 09.09.05, 13:16 »

Terve!

Laitatkos kuvan/kuvia valaisemaan hieman asiaa Wink

Nimim. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa Cheesy
Kalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1476
Date Registered: 04.09.05

WWW
Re: Talot harmaita
« Reply #3 on: 09.09.05, 13:20 »

osa taloista näkyy ja toiset on vaan harmaita laatikoita read me:tä en oikeen ymmärtäny

pilotti90
Former member
Re: Talot harmaita
« Reply #4 on: 09.09.05, 13:24 »

osa taloista näkyy ja toiset on vaan harmaita laatikoita read me:tä en oikeen ymmärtäny

Pistä sitten kuva niin me ehkä ymmärrämme paremmin.
Rikuuho
Former member
Re: Talot harmaita
« Reply #5 on: 09.09.05, 13:26 »

Kuulostaisi ihan siltä että osa textureista on kateissa
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14539
Date Registered: 21.07.04

Re: Talot harmaita
« Reply #6 on: 09.09.05, 13:38 »

Kuulostaisi ihan siltä että osa textureista on kateissa
Minustakin tuohon piti hakea vielä erikseen jotkut texturet.. kun itekkin tätä samaa ihmettelin...  Tongue en kyllä muista mitkä texturet ne oli.. mutta viisaammat kertokoot..  siitä olen varma että jotkut texturet piti vielä ladata erikseen... ja itehän en saanut toimimaan koko p**kaa!  Grin
Kalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1476
Date Registered: 04.09.05

WWW
Re: Talot harmaita
« Reply #7 on: 09.09.05, 13:56 »

onko olemassa jokin ohjelma millä kuvia voi ottaa muistan joskus tavanneeni jonkun

Rikuuho
Former member
Re: Talot harmaita
« Reply #8 on: 09.09.05, 13:57 »

onko olemassa jokin ohjelma millä kuvia voi ottaa muistan joskus tavanneeni jonkun

Painat näppäimistöstä nappulaa Print Scrn ja kopiot piirrustusohjelmaan ja tallennat..
jehu
Former member
Re: Talot harmaita
« Reply #9 on: 09.09.05, 14:02 »

Mutta jos monta kuvaa haluaa ottaa, niin kannattaa käyttää FSScreen ohjelmaa. Löytyy FSN:n tiedostokirjastosta.
Kalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1476
Date Registered: 04.09.05

WWW
Re: Talot harmaita
« Reply #10 on: 09.09.05, 14:24 »

miten kuva lisäätään  kun sitä ei voi kopio/liitä ja tost lisää kuva jutust tulee vaan img/img

Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13585
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re: Talot harmaita
« Reply #11 on: 09.09.05, 15:54 »

miten kuva lisäätään  kun sitä ei voi kopio/liitä ja tost lisää kuva jutust tulee vaan img/img

Tässäpä ohjeen tynkää: http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,26782.0.html



                                       www.flyfinland.fi
Jukka Mäcklin
Offline Offline

Posts: 1681
Date Registered: 29.11.02

Re: Talot harmaita
« Reply #12 on: 09.09.05, 17:18 »

Moro!
Epäilen että mahdollisesti tarvitset noita valmiita textureja kuten NOVA,NOVA-GOLD ja AIRPORT joita sceneryn tekijät käyttävät mutta en ole varma. Nämä löytyvät esim. AVSIM.COM nimellä MUST HAVE FILES. Jos ei ole apua niin on kuitenkin hyvä asentaa jos latailee noita sceneryjä.

jukka
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1