Harjoittelulentolaivue

<< < (5/9) > >>

woordi:
Quote

Moi.
Jari Välkkysen harjoittelulentolaivueen sivuilla kerrotaan, että ensi keskiviikkona 28.9. klo 18.00 alkaa HrLLv #1:n ensimmäinen harjoitus. Kokoontuminen HyperLobbyssä, jonka jälkeen katsotaan kaikille Teamspeak-radiot kuntoon.

Kysymys: Miten kommunikoimme HyperLobbyssä ennen TS-radion käyttöä?
RaunoMenet vain servulle sisään suoraan. eli ei tarvitse Hyperissä kommunikoida. Servulla viittaan alla lainaamaani. Toki voit Ts:n jo päällekkin laittaa

Quote

Varataan FSNS- serveri HrLLv#1:n käyttöön joka keskiviikko klo 18.00 - 21.00 väliseksi ajaksi. Poikkeukset sovitaan erikseen.


ckur:
Mikäli osaat käyttää tuota TS2 ohjelmaa niin voit ottaa yhteyden tuonne virtualpilotsien TS serveriin ja liittyä sille kanavalle jolta löytyy Pihi tai FSNS porukkaa. Tuo hyperin kautta kommunikointi on sitä varten että ei ole tietoa osaavatko kaikki käyttää esim TS2:sta. Mikäli tuo ei vielä ole asennettu ja laitettu toimimaan niin se kannattaa tehdä mahdollisuuksien mukaan.

ohjeet TS:n asentamiseen ja käyttöönsaamiseksi http://www.virtualpilots.fi/help/#radiot            http://www.virtualpilots.fi/help/teamspeak/

Ja hyperlobbyssä kommunikoidaan joko chat ruudun kautta tai sitten pager tekstiviestien avulla.

Serverille laitetaan varmaan salasana tuon session ajaksi jotta sinne ei tule "ylimääräisiä" sotkemaan sessiota. Ylimääräisillä tarkoitan niitä jotka eivät halua osallistua harjoituslentolaivueen toimintaan vaan haluavat lentää niin sanotusti normaalityyliin. Esim jos harjoitellaan suunnistusta niin ei edistä oppimista kovin paljoa että joku yrittää ampua sinut alas.

Pihi:
Juurikin näin, CH, eli laitetaan salasana servulle, joka sitten Hyperlobbyssä lähetetään yksityisviestinä, eli ns. pagerina kaikille, sekä voitaisiin myös laittaa se salasana myös tälle foorumille.... Pyrin laittamaan myös foorumin linkin tuolta harjoituslaivueen sivuilta mahdollisimman pian, mutta seuraavaksi sitten keskiviikkona tavataan!

Aloitetaan ihan perusasioista, eli viritetään kaikille TS toimintaan, sen jälkeen sitten esimerkiksi ihan nousuja ja laskuja. (tässä voisi olla FSNS-kaverit suureksi avuksi, että saataisiin jokaiselle treenaajalle oma ohjaaja, serverille ulkonäkymät, että voi neuvoa, ja hajaudutaan pareittain sitten omille kanaville. Serverin karttana voisi toimia vaikka se pieni suomikartta, siellähän on sitten maakohteita edistyneemmille...)

OPe:
Harjoituslentolaivueen treeni-serveri löytyy Hyperlobbystä nimellä: HrLLv#1 , salasanana on pihi

Serveri aukeaa kunhan ollaan ensin säädetty TeamSpeakit ja mahdolliset muut jutut kohdilleen.

Tervetuloa mukaan............

- OPex

PS. FSNS-Serveri on siis nyt pois käytöstä.

Harjoitus sessio ohi.  Kiitos mukana olleille.

FSNS-Serveri  käytössä.

Pihi:
Joo, kiitokset kaikille mukanaolleille, läpilaskut ja maastolaskut menivät melkoisen hyvin! Ensi kerralla otetaan sitten enemmän pari/muodostelmalentoa, sekä suunnistusta pareitttain(esim. vähän heikommassa kelissä?) Saattaisi myös olla parempi laittaa TS-kanavallekin salasana, sekä niinkuin tässä palautettakin tuli, selkeytetään vielä radiokuria(kiristetään ruuvia pikku hiljaa )

Pommarien metsästysosuus oli lähinnä parilennon ja havainnoinnin treenaamista, lisää sitten vielä myöhemmin lähestymisestä yms. kun pommarien kanssa toimitaan....

Vielä mahtuu mukaan harjoittelijoita, seuraava harjoitusilta siis ensi keskiviikkona.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page