Virallinen Matti Nykänen/Mervi Tapola Threadi

<< < (21/110) > >>

Esa:
Quote

Isot miehet vouhkaa jostain Matti Nykäsestä ja vieläpä ilmailufoorumilla. Ootte te aika hassuja.  


Pitää nyt kumminkin sen verran sanoa, että mua ei oikeasti kiinnosta pätkääkään. Riippumatta siitä, onko roskalehdet omatoimisesti säveltäneet viikon Nykäsjutun, vai onko Matti myynyt sen roskalehdille (mahdollisuudet on aika 50-60), minua ei kiinnosta. Viimeisin kiinnostava asia Matissa oli, kun se hyppäsi sen pirunmoisen pyryn keskellä hitosti pidemmälle kuin muut mäkiviikolla joskus 80-luvulla.

Otto-Ville:

FIN1979:
Quote
Tuohan pitäisi laittaa sinne "Kerro Vitsi" Threadiin

Tulikin deja-vu tunne kuin tuon näin tai bon-voyage niinkuin matti sanoisi

Jani

FIN1979:
hahaaa

se on nyt sitten virallista:

Quote

Vaikka viime torstaina jätetty avioerohakemus on yhä vetämässä, Mervi Tapola-Nykänen on eroasiassa kahden vaiheilla.

- Ikävää, että Matti sai tietää asiasta tällä tavoin. Tunteeni häntä kohtaan eivät ole kuolleet, se on selvää. Mutta kaikki muu onkin täysin epävarmaa. Koko tulevaisuus on pimennossa. Toisaalta nyt tuntuu, että tunnekuohun vallassa tehty eropäätös oli hätiköity.

Viime viikolla kohistiin Matin saamasta rakkauskirjeestä, jonka hänelle oli lähettänyt saksalainen Anja-niminen ihailija.

- Onhan tässä muutakin taustalla kuin pelkät rakkauskirjeet, joita on tullut naisilta aiemminkin. Tilannetta mutkistaa se, kun en saa olla yhteydessä Mattiin ja selvittää asioita.

Nykäset avioituivat 11. heinäkuuta tänä vuonna toistamiseen.

aika hyvin veikkasin silloin pari kuukautta sitten

Jani

laurindo:
Jaahas... Tämä on taas tätä tutuksi tullutta jahkailua. Just viime viikolla jätettiin erohakemus ja jo heti ensimmäisissä kommenteissa ollaan epäröimässä että tulikohan tehtyä hätiköity päätös...just joo. Muutaman viikon päästä lehdissä komeilee taas teksti: "Matti ja Mervi sopivat riitansa"

Navigation

Up one level

Next page

Previous page