Virallinen Matti Nykänen/Mervi Tapola Threadi

<< < (73/110) > >>

Masa:
Matilta taisi melkein laatta lentää tuossa MTV3:n haastattelussa

kijupa:
Mervi Tapola-Nykänen suunnittelee rauhallista kotijoulua Matti-miehelleen ja odottelee vieraakseen myös omia lapsiaan. Kinkku tulee Tapolasta, mutta raakana, paistamme sen Matin kanssa yhdessä. Mervin mukaan parin yhteiselämä hymyilee.

iltalehti

Pe7e:
Quote

Kinkku tulee Tapolasta, mutta raakana, paistamme sen Matin kanssa yhdessä.
Tai sitten Matti paistaa Mervin ja menee kinkun kanssa naimisiin

kijupa:
Quote


Eiko Suomessa todellakaan riita oikeita ihmisia uutisten aiheeksi? Kiinnostavatko nama iltapaivalehtien jutut todella lukijoita? Soittavatko nama dorkat lehtiin itse saadakseen nimensa esille?


Välillä todella tuntuu, että mikä tahansa julkkiksen "tempaus" kelpaa lehtiin. Takavuosina Seura-lehdellä oli oikein Nykäsen hovireportteri. Yllättävän paljon ip-lehtiä myydään julkkisten/wannabe-julkkisten jutuilla, juorulehdistä nyt sitten puhumattakaan.

kille:
Quote

Yhta asiaa ma en sitten jaksa ulko-Suomalaisena tajuta? Miten ihmeessa kotimaassa jaksetaan jauhaa Matista ja Mervista.


Siksi koska kyseistä jutuista kiinnostuneet haluavat nähdä kun jollain toisella menee huonosti, tulee mokailuja ja ehkä lopulta heittävät henkensä. "Positiiviset" jutut eli ne jotka kertovat uusista "projekteista" ja kenties raha-asioista, saavat samat ihmiset vihreiksi kateudesta jolloin ensin mainitut jutut saavat enemmän tehoa.

Sama toimii myös ulkomailla, vrt. Englannin laaja keltainen lehdistö ja jenkkien Britney-jahti.

Ja tämä on totuus. 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page