Virallinen Matti Nykänen/Mervi Tapola Threadi

<< < (101/110) > >>

PeteL:
Matti taas kovalla innolla mäkihypyn parissa, hän osallistuu Taivalkosken ja Ounasvaaran veteraanikisoihin viikonloppuna. Samalla reissulla ehditään vielä heittämään yksi keikka Tervolassa.

YLE

kijupa:
Matti Nykäsen on edelleen pysyttävä kaukana vaimostaan Mervi Tapola-Nykäsestä. Pirkanmaan käräjäoikeus jatkoi Nykäselle määrättyä lähestymiskieltoa vuodella. Asiasta uutisoi Iltalehti. Matti Nykäselle määrätty aiempi lähestymiskielto oli voimassa maaliskuun loppuun asti, eli se päättyi eilen. Uusi lähestymiskielto on voimassa ensi vuoden maaliskuun 29. päivään asti.

aamulehti

kijupa:
Mervi Tapolan, 56, ja Matti Nykäsen, 47, avioeroprosessi siirtyy tänään seuraavaan vaiheeseen. Tästä päivästä alkaen pariskunta voi yhdessä tai erikseen käynnistää avioeron toisen vaiheen. Jos eroprosessin lopullista vaihetta ei haeta vuoden kuluessa, ero raukeaa.

Mervi voi halutessaan myös kirjallisella ilmoituksella peruuttaa helmikuussa jättämänsä erohakemuksen. Matilla ja Mervillä on ollut Tampereen käräjäoikeudessa lukuisia avioerohakemuksia, jotka ovat rauenneet. Mervi Tapola on aiemmin ilmoittanut julkisesti hakevansa nyt avioeron toista vaihetta. Lisäksi hän kertoi Iltalehdelle haluavansa elää loppuelämänsä ilman Mattia.

- Kyllä tämä päätös nyt pitää, avioliittomme ja yhdessä olomme on lopullisesti ohi, Mervi vakuutti taannoin.

Matti Nykänen astelee huomenna puolestaan Tampereen käräjäoikeuteen, jossa alkaa kaksikon joulukärhämän pääkäsittely. Nykästä syytetään joulupäivänä tapahtuneesta vaimonsa törkeästä pahoinpitelystä. Epäilty rikos tapahtui Tapolan talossa Ylöjärvellä. Mervi sai leipäveitsestä viiltohaavoja kasvoihinsa ja käteensä. Nykäselle määrättiin lähestymiskielto vaimoonsa maaliskuun loppuun 2011 asti.

iltalehti

Pe7e:
Quote

- Kyllä tämä päätös nyt pitää, avioliittomme ja yhdessä olomme on lopullisesti ohi, Mervi vakuutti taannoin.

Uskookohan toi tota itekkään? No, jos se 32.(?) kerta toden sanoo??

PeteL:
Käräjänoikeuden tuomio tuli: Nykäselle törkeästä pahoinpitelystä vuosi ja neljä kuukautta ehdotonta.
Lainvoimainen tuomiosta tullee vasta hovioikeuden jälkeen, eli vääntö jatkuu....

Navigation

Up one level

Next page

Previous page