Alifoorumit eri simujen kuvakaappauksille?

(1/1)

Welmu:
Ajattelin tässä herätellä keskustelua siitä, pitäisikö eri simujen kuvakaappauksille tehdä omat alifoorumit "Kuvakaappaukset" osion alle.

Olen pannut merkille, että usein kuvien lähettäjät eivät huomaa lisätä mitään tietoa siitä, mistä simusta kuvat ovat. Useimmat kuvat ovat tietysti MSFS:stä, mutta on täällä aika paljon muidenkin simujen kuvia. Kun näitä varten olisi omat alifoorumit, olisi paljon helpompi etsiä kuvia vaikkapa Orbiterista, Falcon 4:stä tai FB:stä eikä mukana olisi turhaan muiden simujen kuvia.

Esitän tämän siis ihan rakentavana ehdotuksena, en valituksena. 

- Ville -

mmniemi:
Viimeaikoina tuo kuvakaappauspuoli on muutenkin ollut vähän hiljainen aiempaan verrattuna, joten väittäisin, että ei ole aihetta/järkeä pilkkoa hommaa enää yhtään pienempiin osiin. Ja toisaalta, ne muiden simujen kuvakaappaukset on niin vähäisiä muutenkin, että senkään puolesta ei ole järkeä sijoittaa niitä muualle. Menee vaan selkeä systeemi sekaisin, jos ruvetaan liian pikkutarkkoihin jaotteluihin. Tästä on hyviä esimerkkejä netti täynnä...

FIN1979:
Ei kannata tehdä lisää ali-foorumeita...

onkos tuo ali se FSNordicin arabilainen kaima ?

Eikös sillon kun FS2004 julkaistiin niin oli tapana että postaajat laittavat simun nimen mistä kuvat on otettu ensimmäisenä tyyliin.
"FS2004 Finnair 757 Helsinki-Malaga" tai vaikka "FS2002 Föönillä Kanarialle"

Jos näistä eri simuista alkaa enemmänkin tulla screenshotteja niin silloinhan tuota vanhaa taktiikkaa voisi taas käyttää että tietää ennen kuin threadin aukaisee, mistä simusta kuvat on otettu.

Jani

Navigation

Up one level