FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.03.19, 23:20

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Bea Jetstream 31 ei toimi?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Bea Jetstream 31 ei toimi?  (Read 651 times)
Mikk0
Former member
Bea Jetstream 31 ei toimi?
« on: 11.10.05, 20:04 »

Tuli taas kerran pulma ratkottavana eli:
Olen asentanut sen koneen oikein eli ohjeissa luki että pura kone tiedosto "USE FOLDER NAME" valittuna aircraft kansioon. No laitoin uuden paneelinkin siihen, ja sen piti tehä niin että sounds paketti piti purkaa juuressa olevaan sound kansioon samaten myös gauges. Ja sitten panel paketti purattiin koneen panel kansioon ja sen jälkeen FSSOUND.dll tiedoto modules kansioon. Sitten piti laittaa tonne fs9.cfg tiedotoon :
[OLDMODULES]
FSSOUND.dll=1
Toivottavasti ymmärätte mitä tarkoitan  Roll Eyes .
Torsten Kihlman
Offline Offline

Posts: 1830
Date Registered: 25.04.05

Re: Bea Jetstream 31 ei toimi?
« Reply #1 on: 11.10.05, 20:07 »

..Eli mikä on ongelma..?

My photos on Airliners.net
Mikk0
Former member
Re: Bea Jetstream 31 ei toimi?
« Reply #2 on: 12.10.05, 05:31 »

Ongelmana on se että kone ei näy simussani .  Vaikka minusta olen asentanut sen oikein......
Mikk0
Former member
Re: Bea Jetstream 31 ei toimi?
« Reply #3 on: 12.10.05, 12:08 »

Ymmärrän vaikea lähtee sanomaa... mikä vika siinä on no sitten mä en pysty lentää sillä  Sad .
Jukka Övermark
Offline Offline

Posts: 1762
Date Registered: 10.12.03

Re: Bea Jetstream 31 ei toimi?
« Reply #4 on: 12.10.05, 12:15 »

No siis tuo Jetstream 31 on vain paneeli, mikäli sen tuolta tiedostokirjastosta hait. Vaikee sillä pelkällä paneelilla on lähteä lentämään.

I love the smell of kerosene in the morning
Mikk0
Former member
Re: Bea Jetstream 31 ei toimi?
« Reply #5 on: 12.10.05, 12:27 »

No kuule ihan kone se vaan on  Undecided .
Jukka Övermark
Offline Offline

Posts: 1762
Date Registered: 10.12.03

Re: Bea Jetstream 31 ei toimi?
« Reply #6 on: 12.10.05, 12:33 »

No tuolla tiedostokirjastossa tuo 31 on vain paneelina.

I love the smell of kerosene in the morning
Mikk0
Former member
Re: Bea Jetstream 31 ei toimi?
« Reply #7 on: 12.10.05, 12:35 »

En ala mainostamaan mutta katoppas tota sivua ja mikä kone siinä on ja nimi .
http://www.skyairlines.org/main.php?sivu=tietoa/laivastonesittely
Juho Taavetinkangas
Offline Offline

Posts: 128
Date Registered: 11.05.05

Re: Bea Jetstream 31 ei toimi?
« Reply #8 on: 12.10.05, 12:39 »

Mistä olet ladannut sen Jetstreamin?
Mikk0
Former member
Re: Bea Jetstream 31 ei toimi?
« Reply #9 on: 12.10.05, 12:40 »

No juuri tuolta sivuilta  Tongue . Asennus ohjeet ja kaikki suomeksi mutat en vaan osaa Sad .
Jukka Övermark
Offline Offline

Posts: 1762
Date Registered: 10.12.03

Re: Bea Jetstream 31 ei toimi?
« Reply #10 on: 12.10.05, 12:41 »

En ala mainostamaan mutta katoppas tota sivua ja mikä kone siinä on ja nimi .
http://www.skyairlines.org/main.php?sivu=tietoa/laivastonesittely

Miksi et sanonut että hait sen jostain muualta? Kuvittelin että hait sen tiedostokirjastosta kun et sanonut mitään vastaan.

I love the smell of kerosene in the morning
woordi
Former member
Re: Bea Jetstream 31 ei toimi?
« Reply #11 on: 12.10.05, 12:42 »

No juuri tuolta sivuilta  Tongue . Asennus ohjeet ja kaikki suomeksi mutat en vaan osaa Sad .

Kysyppäs neuvoa SKY:n porukalta suoraan. Se on heidän kasaama paketti, ja varmaan osaavat paremmin vastata ongelmaan.
Juho Taavetinkangas
Offline Offline

Posts: 128
Date Registered: 11.05.05

Re: Bea Jetstream 31 ei toimi?
« Reply #12 on: 12.10.05, 12:43 »

Ja tarkista ettei se siellä Aircraft valikossa ole jonkun muun nimen alla....
Mikk0
Former member
Re: Bea Jetstream 31 ei toimi?
« Reply #13 on: 12.10.05, 12:49 »

Tarkistin ei ole .
Ville Elomaa
Offline Offline

Posts: 1863
Date Registered: 17.12.01

Re: Bea Jetstream 31 ei toimi?
« Reply #14 on: 12.10.05, 13:21 »

Oletko tarkistanut, että koneen purku sinne Aircraft -hakemistoon ylipäänsä onnistui, eli että kone löytyy sieltä jostakin?

Jos kone on Aircraft -hakemistossa, eikä sitä näy simun konevalikossa, silloin vika voisi olla aircraft.cfg:ssä. Oletko katsonut, onko siellä koneen hakemistossa Aircraft -hakemiston alla tosiaan kaikki tarvittava, ettei vaikka aircraft.cfg puutu?

- Ville -


Mikk0
Former member
Re: Bea Jetstream 31 ei toimi?
« Reply #15 on: 12.10.05, 15:49 »

Oletko tarkistanut, että koneen purku sinne Aircraft -hakemistoon ylipäänsä onnistui, eli että kone löytyy sieltä jostakin?

Jos kone on Aircraft -hakemistossa, eikä sitä näy simun konevalikossa, silloin vika voisi olla aircraft.cfg:ssä. Oletko katsonut, onko siellä koneen hakemistossa Aircraft -hakemiston alla tosiaan kaikki tarvittava, ettei vaikka aircraft.cfg puutu?

- Ville -


Tarkistin ja vielä kaverini antoi minulle toimivan aircraft.cfg tiedoton mulle.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1