Taasko se alkaa?

(1/34) > >>

woordi:
Näiköhän hommat taas lämpenee sodaksi? Mikä hemmetti näissä maissa on, että pitää koko ajan olla uhittelemassa ja mahtailemassa. Ja Usan sekä sen johtajan tietäen, niin kohta rytisee.

Lainaus Karjalaisesta:

Iranin presidentti: Israel pyyhkäistävä pois kartalta

--------------------------------------------------------------------------------
Teheran
STT, Reuters, AFP

--------------------------------------------------------------------------------

Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad sanoi keskiviikkona, että Israel olisi pyyhkäistävä pois kartalta . Presidentin lausunnosta kertoi Iranin virallinen uutistoimisto Irna. Vastalauseen lausunnon vuoksi ovat jo esittäneet muun muassa Yhdysvallat, Ranska ja Saksa.
Presidentti Ahmadinejad puhui keskiviikkona opiskelijoille Teheranissa konferenssissa, jonka teemana oli Maailma ilman sionismia . Kuulijat huusivat iskulauseita Kuolema Israelille! ja Kuolema Amerikalle! .
Ahmadinejadin edeltäjän Mohammad Khatamin aikana oli näkynyt merkkejä Iranin asenteen lientymisestä Israelia kohtaan.
Ahmadinejad kuitenkin julisti Teheranissa, että islamilainen maailma ei anna historiallisen vihollisensa elää sydänmaillaan .
Valkoisen talon tiedottaja Scott McClellan sanoi Yhdysvaltojen ottavan vakavasti Ahmadinejadin puheiden kaltaiset lausunnot.
- Se tekee entistä ajankohtaisemmaksi huolen, jota tunnemme Iranin ydinaikeista, McClellan sanoi.
Yhdysvallat epäilee Irania hankkeista valmistaa ydinaseita.
Ranskan ulkoministeri Philippe Douste-Blazy sanoi tuomitsevansa hyvin voimakkaasti Ahmadinejadin lausunnon. Saksan ulkoministeriön tiedottaja Walter Lindner sanoi olevan mahdotonta hyväksyä lausuntoa.
- Se on tuomittava mahdollisimman jyrkästi.

Esa:
Eihän se nyt mitään erikoista ole, että lähi-idän islamilaisten maiden mielestä Israelista pitäisi päästä eroon. Jenkeille se tietty voi hyvin kelvata tekosyyksi Iraniin hyökkäämiseen.

Modiale:
Hei,

Aika viisas veto Iranilta, kun tietää USA:n mahdolliset sotatoimet...massiiviset ilmapommitukset ja sen jälkeen lisää joukkoja Iranin puolelle... Eipä siinä kauaa kestä valloittaa maata, mutta jatkotoimenpiteet olisivatkin sitten avain toinen asia.

FSPilot:
Oon huomannut että Israeliin suhtaudutaan aika kielteisesti mediassa. Ottaen huomioon et siellä tapahtuu itsemurhapommituksia lähes joka päivä. En väitä että Israrl toimii kaikissa asiossa oikein mutta on muistettava että ei Suomikaan toimisi paremmin Israelin asemessa, ainakaan en uskoisi. 

Esa:
Suomi ei voi päästä Israelin asemaan, koska isoilla mailla ei ole huono omatunto suomalaisten kohtelusta toisessa maailmansodassa. Niinpä jos me julistamme, että Volgan mutkassa on meidän pyhä maa ja häädämme venäläiset kodeistaan siltä alueelta, meitä ei juuri tueta. Tässä on se iso ero Israeliin verrattuna.

Navigation

Up one level

Next page