FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
25.07.17, 02:38

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Virtual Finnair (Moderators: Sami Puro, Mika Mononen)
| | |-+  Ongelmaa lentäjienalueelle pääsemisessä.
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Ongelmaa lentäjienalueelle pääsemisessä.  (Read 646 times)
Jouni Turunen
Offline Offline

Posts: 1969
Date Registered: 15.07.04

Ongelmaa lentäjienalueelle pääsemisessä.
« on: 27.10.05, 12:09 »

Moro!
Eilen formatoitiin kone ym. ja nyt tekee IE:llä hieman vaikeuksia päästä lentäjienalueelle kun syötän id:N ja salasanan niin se sama ruutu palaa vain siihen enkä siis pääse sisälle.Olen internet asetuksia säätänyt mutta en tunnu vain pääsevän,vinkkejä?
Sami Puro
Moderator
Offline Offline

Posts: 15342
Date Registered: 03.07.01

Re: Ongelmaa lentäjienalueelle pääsemisessä.
« Reply #1 on: 27.10.05, 14:40 »

Salasana saattaapi olla sitten väärin. Ja ID:n FIN pitää kirjoittaa isolla.


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Jouni Turunen
Offline Offline

Posts: 1969
Date Registered: 15.07.04

Re: Ongelmaa lentäjienalueelle pääsemisessä.
« Reply #2 on: 27.10.05, 15:00 »

Salasana saattaapi olla sitten väärin. Ja ID:n FIN pitää kirjoittaa isolla.

Kummatkin laitettu oikein kokeilin kirjottaa sekä käsin sekä copy-paste.Uskoisin,että internet asetuksissa voi olla jotain väärin,en vaan tiedä miten ne asetukset pitäisi olla.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1