Virtual Finnair lentäjän haku

<< < (5/8) > >>

TimoP:
Tervehdys!

Lentäjähakuja tässä muutamana vuonna seurailleena pitää nyt muistuttaa uusia hakijoita/koulutukseen päässeitä yhdestä tärkeästä seikasta. VF:n lentäjähaussa oli jokinen aika sitten paussi, jonka seurauksena viimeisimmät haut ovat olleet täpösen täynnä. Uusi innokkaita hakijoita on ollut paljon, joka on tietysti VF:n toiminnan kannalta hyvä juttu!

Harmillista viime aikoina on kuitenkin ollut se, että osalla hakijoista innokkuus on johtanut vauhtisokeuteen, jonka seurauksena kokeista on saatu huonoja tuloksia ja moni uusi tulokas on joutunut lopettamaan VF-uransa jo koulutusvaiheessa.

VF:n sivuilta käy ilmi, että hakupapereiden, koetulosten ja lentokokeiden tarkistamiseen kuluu koulutusosastolta parista kolmeen päivää, joten älkää suotta alkako lähettelemään hätistelymaileja mikäli vastaus ei kuulu heti seuraavana päivänä. Kyllä vastaus tulee, ja jos sitä ei kuulu järkevän ajan kuluessa (esim. 1 viikko), on hyvä tiedustella asiaa sähköpostitse.

Kaiken tämän pölinän jälkeen toivotan uudet hyväksytyt lentäjämme tervetulleeksii yhtiöön ja toivotan onnea koulutukseen! Muistakaa, teiltä ei odoteta nopeita hätäisiä liikkeitä koulutuksessa - käyttäkää mieluummin vaikka koko 2kk, jotta saatte kokeet varmalla tiedolla läpi!

Laurentius:
Niinkuin sanoin... Kärsivällisyys palkitaan 

FSPilot:
Sori! Oon vain odottanut niin kauan lentäjän hakua. (jo oikeastaan vuoden, olisin voinut hakea aikaisemmin mutta en uskonut olevani valmis.) Olen aika hätäinen tämän jutun kanssa, kun ois kiva oppia lisää fs:ästä. Että sori Sami Puro ja muut vf:än jäsenet. 

jr:
Jos on vuoden odottanut, niin jaksaa vielä muutaman päivän odottaa.

Nikop:
Osaattekos sanoa kuinka monta prosenttia hakioista yleensä pääsee lentäjäksi/perämieheksi asti?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page