Tiedote: Profiilitietoja tarkistettu

(1/1)

sami:
Uuden foorumin myötä käyttäjille on annettu mahdollisuus lisätä kuva ja muita tietoja itsestään profiilin yhteyteen. Tietoja voi muokata omalta profiilisivulta, valitsemalla vasemman laidan valikosta alasivun "Omat tiedot" / "Forum profile information".


Muistutuksen sana näistä tiedoista (samat ohjeet myös profiilisivulla):

+ Valokuvalle tarkoitettu paikka on tarkoitettu valokuvalle sinusta itsestäsi. Se ei siis ole paikka avatar-kuvalle, tai muulle logolle tai kuvalle - vaan siis kuva, jossa sinä itse esiinnyt.

+ Tekstikenttä tämän alapuolella on tarkoitettu vapaamuotoiselle kertomukselle itsestäsi. Pituus on vapaa... Tähän on siis tarkoitus kirjoittaa lisätietoja itsestäsi, kuten harrastuksiasi tai muuta mukavaa, jota haluat muiden itsestäsi tietävän. Aiemmassa foorumiversiossahan tämä kenttä oli täysin vapaamuotoinen, ja siihen sai kirjoittaa minkälaisen huudahduksen tahtoi, mutta nyt sen käyttötarkoitus on tarkemmin määritelty.


Kaikki käyttäjäprofiilit on tarkastettu näiden tietojen osalta ja joukossa oli muutama virheellinen valokuva, ja useita profiileita, joissa tekstikentässä oli jotain muuta tietoa kuin tämän uuden ohjeen mukaista (mahdollisesti jäänyt sinne vanhan foorumin ajoilta). Käyttäjät, joiden tietoja muokattin, ovat saaneet ilmoituksen asiasta.


Kysymyksiä, tai lisäehdotuksia voipi laittaa minullepäin.

Kreeta:
Kun joillakin näyttää olevan allekirjoituksessa kuva niin miten sen voi laittaa sinne?

Esa:
Sinun pitää saada se kuva ensin jollekin palvelimelle, josta on sallittua linkittää kuvia ulos. Esimerkiksi jos Internetpalveluusi kuuluu kotisivutilaa, sitä voi käyttää. Sitten voit käyttää kuvaa allekirjoituksessa img-tagilla tyyliin:

Code:

[img]http://www.sinunsivut.fi/kuvakansio/kuvannimi.jpg[/img]

Huomaa myös, mitä säännöissä on sanottu:

Quote

Allekirjoituksen leveys ei saa ylittää 500 pikseliä ja korkeus 100 pikseliä, suurin sallittu tiedostokoko on 40 kB. Älä käytä animoituja allekirjoituskuvia.

Navigation

Up one level