Shottisi jossa on sitä jotain....

<< < (357/1814) > >>

puijo:
Quote

Minusta tämän triidin tarkoitus ei ole kerätä mitään mahdollisimman aitoja shotteja, enemmänkin joitakin sellaisia shotteja joissa on sitä jotain itsellesi, mutta mieluiten myös toisille... Esimerkiksi, jos joku olisi juuri heittänyt ensimmäisen pitkän lennon jollain Jumbolla, saattaa hän laittaa tänne shotin siitä, sillä hänellä oli hyvä fiilis lennon jälkeen. Shotti ei tarjoa muille melkein mitään, näkeväthän he Jumbokuvia päivästä toiseen. Sitten taas, jos joku laittaa tänne esimerkiksi kauniin auringonlaskukuvan, jossa ei sinänsä ole mitään muuta "sitä jotain" kuin auringonlasku, siinä ei ole kyse mistään omasta suorituksesta josta saattaisi olla ylpeä, vaan kauniista maisemasta, josta muutkin saattavat nauttia.

Sitten en tiedä, jos saa pitkän Jumbolentonsa päätettyä juuri auringonlaskun aikaan ja laittaa siitä shotin 

Huhhuh, johan helpotti


  Juu onpa kaunoselittelyä taas, mutta jotain järkeekin.  Jos oikein tarkastelee asiaa niin ihan samantason kuvia laitatte välillä itsekki tänne te jotka nyt  valitatte  triidin tasosta.

OttoPOI:
No pistetään sitten pystyyn triidi: Shottisi jossa ei ole sitä jotain  Sinne laitetaan sitten huonot shotit ja tänne hyvät... 

Stumppi:
Tässä on pakko olla sitä jotain... Atlantti on jäänyt taakse, ja edessä häämöttää Amerikan manner!

[ attachment removed ]

Ville:
Eipä ole tullut vuosiin pistettyä simupuolelle kuvia niin ajattelin nyt sitten pistää. Kerrankin eksyi tuo sormi print screen nappulalle ja sitten vain lievät muokkailut. Omaa silmää tämä tekele miellyttää niin ajattelin jakaa sen tännekin.

[ attachment removed ]

Kopteeni:
Pientä settiä kun kiipesin illansuussa Budapestista 767:lla. Kylläpäs rupesi pitkän tauon jälkeen taas simuilu maittamaan 

[ attachment removed ]

[ attachment removed ]

[ attachment removed ]

Navigation

Up one level

Next page

Previous page