Shottisi jossa on sitä jotain....

<< < (801/1814) > >>

Kerosiini:
Niin, itsekkin ihailen sitä, miten vFinn:llä on kaikki materiaalit kouluttaa 9v fps pelaajasta kelpo lentäjä vaikka airbussilla. Se onkin yksi asia, miksi haluan vFinnille, koska oppisin siellä jotain, toisin kuin muilla virtual airlineillä.

Stumppi:
Quote

Kuka tässä on pelaamisesta puhunut? Sanoin vaan että aika turhaa tuollanen Cessna lentely esim. LDS systeemien opettelussa. Ei taida defu cessna paljon FMC käyttöön opastaa?

Edit: Onkos toi joku vFinn koulutus simulaattoiri?

Jos itse vielä tungen lusikkani soppaan mukaan. Kuten tässä on jo todettu, vFinn koulutuksella pyritään saamaan täysin aloittelijasta osaava virtuaalilentäjä yhtiön listoille, ja mikä parempaa, osaava lentäjä verkkoon lentämään. Materiaalit, joita vFinn tarjoaa, ovat vallan uskomattomat, joista on pakko nostaa hattua kaima Purolle ja kumppaneille, että ovat aikanaan jaksaneet väsätä kyseiset materiaalit. Itsekkin jo hieman asioita "osaavana" tuo koulutus selvensi muutamia seikkoja.

Ja pelkästään toinen seikka millä koulutuksella tähdätään on se, että yhtiössä tosiaan lentää ihmisiä, ketkä osaavat lentää koneensa paikasta A paikkaan B, eivätkä ihmettele miksei koneen moottorit käynnisty. Aivan peruslentämisen lisäksi, vFinn kyllä tarjoaa koulutuksen konetyyppiin, joka sisältää yksityiskohtaiset tiedot koneesta, yleisesti tietoa järjestelmistä, lentotekniikoista yms...

Mielestäni voisit ottaa asioista ensin selvää, ennen kuin tulet tänne märmättämään asioista, joista et tunnu tosiaankaan tietävän. Tuntuisi kyllä sinullekkin tekevän hyvää vastaavanlainen koulutus, ainakin juttujesi perusteella.

Osguu:
Eiköhän se märmätyksen aloittaja ole kuitenkin Puron Sami, joka alkoi vinemään, kun sanoin että tuollainen on mielestäni turhaa.

Ja jos haluaisin lentää näin no-life tyylisesti opettelemalla jotain "peliin" liittyviä asioita, saattaisin jopa liittyyä Vfinnairiin. Toisilla kun on muutakin elämää. Mulla on muutakin tekemistä kuin opetella esim. VOR navigointia, ja vaakalentoon trimmausta.

Ei tätä simuilua kannata ottaa liian tosissaan, koska tästä ei ole mitään hyötyä esim. pyrittäessä oikeaan lentokouluun


Mutta jauhakaapa tätä sitten keskenänne, mua ei ainkaan enää kiinnosta pätkän vertaa...

niin: Räpsy Antton et  varmaan vieläkään sitä hallitse, kun et koskaan Cessnaa isompaan koske.
Ja sitäpaitsi se konehan lentää 12 tuntia ihan itse, niin ei siinä tarvitse koko ajan ruutua katsoa

fly_boy:
Jotta voit istua 13 tuntia "operoiden" seittemänneljäseiskaa, osaamatta sen kummemmin edes peruslentoa (simussa) Cessnalla. 

Kuinkas sen elämän kanssa olikaan 

Maiskuli:
Quote

Eiköhän se märmätyksen aloittaja ole kuitenkin Puron Sami, joka alkoi vinemään, kun sanoin että tuollainen on mielestäni turhaa.

Suhteellisen rennon oloisesti tuntui kyllä Sami kommentoivan. 
Quote


Ei tätä simuilua kannata ottaa liian tosissaan, koska tästä ei ole mitään hyötyä esim. pyrittäessä oikeaan lentokouluun

Ja ei kannata väkisin ottaa, mutta uskon että heille ketkä haluavat ottaa hieman vakavammin antaa kunnollinen opiskelu paljon lisää potkua. Ja ei ole suoranaista hyötyä, mutta pyrittäessä lentäjäksi harrastuneisuus ja se että todella olet innostunut lentämisestä on plussaa. Jos intressi ilmavoimiin pyrittäessä on se, että haluat helpon ja ilmaisen tien lupakikrjaan, niin ei se kanna ihan niin pitkälle kuin se jos todellatodella haluat päästä lentämään hornettia. 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page