FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.07.17, 12:41

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Kuvakaappaukset (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Shottisi jossa on sitä jotain....
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 251 252 [253] 254 255 ... 453 Reply Print
Author Topic: Shottisi jossa on sitä jotain....  (Read 902119 times)
Henri Stschukin
Offline Offline

Posts: 856
Date Registered: 30.12.05

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5040 on: 12.02.09, 14:08 »

Juhalta kyllä hienoja kuvia manhattanilta. Yks pikku juttu vaan hämää aina yleisestiottaen noissa FSX-kuvissa. Nimittäin nuo vesi/aallot on aina tuhottoman isoja, tai siis että ne on suhteutettuna oikeaan jotenkin hassuja. Jos kattoo vaikka oikeita ilmakuvia. Saako nuita muuten pienennettyä jostain. Muuten näyttää kun olis legolandiassa, mutta ei ihan niin isoista palikoista tehty. Tongue
Tuomas Tuppurainen
Offline Offline

Posts: 970
Date Registered: 06.01.08

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5041 on: 12.02.09, 14:24 »

Terveisiä Kittilästä.

[ attachment removed / expired ]
Juha Martimo
Offline Offline

Posts: 571
Date Registered: 13.08.07

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5042 on: 12.02.09, 14:34 »

Juhalta kyllä hienoja kuvia manhattanilta. Yks pikku juttu vaan hämää aina yleisestiottaen noissa FSX-kuvissa. Nimittäin nuo vesi/aallot on aina tuhottoman isoja, tai siis että ne on suhteutettuna oikeaan jotenkin hassuja. Jos kattoo vaikka oikeita ilmakuvia. Saako nuita muuten pienennettyä jostain. Muuten näyttää kun olis legolandiassa, mutta ei ihan niin isoista palikoista tehty. Tongue

Kiitokset! Joo saahan aaltoja muokattua joko REX:n tai FSWC:n avulla. Jaa enpä tiiäkkään saako REX:llä mutta FSWC:llä saa kyllä.

W 10 PRO x64  : Asus VE247H 24" Full HD LED : Antec Nine Hundred : ASRock Z68 Extreme3 Gen3 : Intel i7 2700K + Antec Kühler H₂O 920 Liquid Cooling System : GTX 970 DirectCU II Strix : 16GB G.Skill RipJaws-X DDR3 1600 MHz : 2 x Samsung 250GB 850 EVO SSD : 2T HD : LC 750W Modular Power :  FSX : Saitek Pro Flight Yoke System
Pertti Lode
Online Online

Posts: 2358
Date Registered: 12.01.03

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5043 on: 13.02.09, 10:11 »

CriCri

[ attachment removed / expired ]
Joonas Kapanen
Offline Offline

Posts: 1253
Date Registered: 07.01.08

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5044 on: 13.02.09, 16:07 »

Lode onko kyseessä RC lentokone, kun sisällä ei ole pilottia??? noei mut on aika jännän näköne härverli thmbup

Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5045 on: 13.02.09, 16:21 »

Epätarkkuuslähestymässä Kittilään radalle 16.

[ attachment removed / expired ]
ps. valmiit lennot ei oikein skulannu, siitä johtuu hyvä keli

Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14274
Date Registered: 21.07.04

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5046 on: 13.02.09, 17:34 »

Epätarkkuuslähestymässä Kittilään radalle 16.
Epätarkkuuslähestyminen ja silti ILSsit "päällä"?
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5047 on: 13.02.09, 17:42 »

Kunhan pistin näkymään sen localiserin, että pääsee kentän suuntaiseen lähestymiseen. App mode ei ole päällä, eikä myöskään autopilotti. Wink
Heti tulit vinoilemaan, kun itselläs sataa siniseltä taivaalta? Grin

Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14274
Date Registered: 21.07.04

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5048 on: 13.02.09, 17:48 »

Kunhan pistin näkymään sen localiserin, että pääsee kentän suuntaiseen lähestymiseen. App mode ei ole päällä, eikä myöskään autopilotti. Wink
Minusta kyllä näyttää siltä että ajoit tuossa vaan ILSsin käsin, mikä ei tietääkseni tarkoita epätarkkuuslähestymistä.... Tongue

Heti tulit vinoilemaan, kun itselläs sataa siniseltä taivaalta? Grin
Eikä muuten sada Wink
« Last Edit: 13.02.09, 18:32 by Petri Koivisto »
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5049 on: 13.02.09, 18:08 »

Ei sitä NDB-lähestymisessäkään pidetä ILSiä siellä "taustalla", jos radalla sattuu sellainen olemaan. Kyllä VORreissa ym. NDBissä pääsee ihan hyvin kiitotien suuntaisesti jos osaa, jopa ilman että localizer on taustalla apuna.
Pertti Lode
Online Online

Posts: 2358
Date Registered: 12.01.03

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5050 on: 13.02.09, 18:18 »

Lode onko kyseessä RC lentokone, kun sisällä ei ole pilottia??? noei mut on aika jännän näköne härverli thmbup

Ei ole Rc mutta on kait niin vanha että pilottia ei silloin vielä ollut.
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5051 on: 13.02.09, 20:52 »

Tossa bussissa näkyy tuo ils app teksti, koska tossa sattui olemaan map mode ils kohdassa. Se tulee sinne automaagisesti, jos sen moden käyttää siinä kohdassa. Ja kun tuolla nyt harjoituksen mukaan on huono keli ja jos lasku ei onnistu niin sit pitää vetää täys ils radalle 34. Oli sit sen takia toikin tossa taustalla varoilta.

Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14274
Date Registered: 21.07.04

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5052 on: 13.02.09, 20:58 »

Tossa bussissa näkyy tuo ils app teksti, koska tossa sattui olemaan map mode ils kohdassa. Se tulee sinne automaagisesti, jos sen moden käyttää siinä kohdassa. Ja kun tuolla nyt harjoituksen mukaan on huono keli ja jos lasku ei onnistu niin sit pitää vetää täys ils radalle 34. Oli sit sen takia toikin tossa taustalla varoilta.
Se tulee sinne automaagisesti silloin kun valitset MCDU:sta "lähestymisvalikosta" ILS-lähestymisen jollekkin radalle, esim Vantaalle ILS 22L. Silloin kun approach mode aktivoituu (jossain tietyssä, en muista missä, korkeudessa) niin se tulee siihen, ja radioihin tulee ILS-taajuus ja kurssit = ILS-lähestyminen = Ei epätarkkuuslähestyminen Tongue Grin
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5053 on: 13.02.09, 21:01 »

Tuossa vaiheessa kun ei ollut vielä mitään ILS approutsia valittuna... Ihan ohjeiden mukaan mentiin.
= Pitää huomenna kattoa ne ohjeet, että mitä niissä sanottiin. Niiden mukaan kun mentiin

Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14274
Date Registered: 21.07.04

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5054 on: 13.02.09, 21:08 »

Tuossa vaiheessa kun ei ollut vielä mitään ILS approutsia valittuna... Ihan ohjeiden mukaan mentiin.
= Pitää huomenna kattoa ne ohjeet, että mitä niissä sanottiin. Niiden mukaan kun mentiin
Siihen ei kyllä pitäs tulla mitään ILS-appia jos ei ole MCDU:sta valittuna mitään sellasta. Eli vedit tuossa -approutsia radalle 16, mutta sulla oli kuitenkin ILS radalle 34 valittuna?

Tjoo, kun tarkemmin kattoo niin onhan sulla näköjään tossa toi RWY16 LLZ-taajuus ja kurssi 160° (joka on 159° oikeasti....) (olkoon kun menee näin välimerkkierotiikaksi...) Grin
« Last Edit: 13.02.09, 21:25 by Petri Koivisto »
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5055 on: 14.02.09, 08:26 »

Varmaan sen takia sit päällä, kun ohjeessa lukee:

Tuosta LLZ - lähestymisen ohjeesta:
Quote
Aseta navigointilaitteet valmiiksi, eli paikallinen NDB majakka, ja kiitotien 16 LLZ - taajuus valmiiksi...Kun on ajettu suuntaan 294 1min 15sek, käänny oikealle suuntaan 114, laskeudu 2550ft ja armaa LOC - moodi

Tuon takia pistin sinne ton kurssin, ja modeksi ILS APP jotta näkee milloin se lähtee liikumaan. Siksi siellä lukee toi teksti.

Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14274
Date Registered: 21.07.04

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5056 on: 14.02.09, 10:27 »

Tuon takia pistin sinne ton kurssin, ja modeksi ILS APP jotta näkee milloin se lähtee liikumaan. Siksi siellä lukee toi teksti.
Jep, kurssi ja localizerin taajuus sinne pitääkin laittaa, mutta näkee sen LOCin ilman että sen ND:n laittaa ILS-modeen.. Näkyyhän se siinä heading indicatorin päällä kun näpäyttää sen ILS-nappulan päälle siitä FD-nappulan vierestä...... Grin Kuten Ottokin tuolla ylhäällä sanoikin jo...
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5057 on: 14.02.09, 10:33 »

Näkyy, mutta vanhasta bojo tottumuksesta valitsin senkin ILS APP moden Grin

ToniH22
Former member
Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5058 on: 14.02.09, 10:45 »

WTC:n uuden rakennustyömaan yllä lennetään. Kiireellä saavat poijjaat touhuta, jos ensvuoteen mennessä saavat valmiiksi Freedom Towerin Smiley

[ attachment removed / expired ]
Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5059 on: 14.02.09, 14:53 »

Taas nähdään,
että sulla on noi USA kaupunkien maisemat hienosti tehtyjä.
Oletko tosiaan ne ihan jostakin valokuvista matkien tehnyt?
Ja vaikka ne ovat ihan sinun ikiomiasi, ett kauitenkaan uskalla niitä laittaa yleseen jakoon?
Oletatko paranoijaporukoiden kateudesta hyökkäävän oikeuslaitokset tukenaan sinun kimppuusi.

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Pages: 1 ... 251 252 [253] 254 255 ... 453 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1