FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
21.07.17, 14:44

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Kuvakaappaukset (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Shottisi jossa on sitä jotain....
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 274 275 [276] 277 278 ... 453 Reply Print
Author Topic: Shottisi jossa on sitä jotain....  (Read 901877 times)
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5500 on: 23.04.09, 16:41 »

Terve pitkästä aikaa. Rahtireinollakin on välillä aikaa lennellä. Ja nyt onkin kivaa suunnistaa uudellamaalla, kiitos Esan.  thmbup

Pitkästä aikaa Henriltäkin tulee kuva ja hieno tulikin.

Antton Rintala
Offline Offline

Posts: 2695
Date Registered: 14.12.05

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5501 on: 23.04.09, 17:29 »

vaikee kenttä ***** tommoista

Niin kenttä oli sitka ja joku pitempi juttu vielä siellä perässä mutta kirjoita kenttähakuun tai kaupunkihakuun sitka!
gangst
Former member
Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5502 on: 24.04.09, 12:38 »

Siis kenttähän on Sitka Rocky Gutierrez Airport.
Joonas Kapanen
Offline Offline

Posts: 1253
Date Registered: 07.01.08

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5503 on: 24.04.09, 12:43 »

Siis kenttähän on Sitka Rocky Gutierrez Airport.
okkei kiitoksia Cool

gangst
Former member
Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5504 on: 24.04.09, 14:12 »

[ attachment removed / expired ]
ToniH22
Former member
Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5505 on: 24.04.09, 14:38 »

Tässäpä muutamat kuvat EDFH - EFTP testireissulta.
Koneena siis PMDG 737-800WL Ryanair ja simuna FSX SP2/Acceleration.

[ attachment removed / expired ]

[ attachment removed / expired ]

[ attachment removed / expired ]
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14274
Date Registered: 21.07.04

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5506 on: 24.04.09, 14:49 »

Mitenkäs olet Toni saanut PMDG:n FSX:lle? Shocked
ToniH22
Former member
Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5507 on: 24.04.09, 14:53 »

Mitenkäs olet Toni saanut PMDG:n FSX:lle? Shocked
Moi, löysin ORBX sivulta ohjeet. http://orbxsystems.com/forums/index.php?topic=7296.120 tuosta linkistä löytyy sille ne ohjeet.
Systeemit yms toimii muuten täysin ongelmitta FSX:ssä, mutta CG ilmoittaa että ei ole flyable, mutta siitä ei kannata välittää.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14274
Date Registered: 21.07.04

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5508 on: 24.04.09, 14:55 »

Moi, löysin ORBX sivulta ohjeet. http://orbxsystems.com/forums/index.php?topic=7296.120 tuosta linkistä löytyy sille ne ohjeet.
Systeemit yms toimii muuten täysin ongelmitta FSX:ssä, mutta CG ilmoittaa että ei ole flyable, mutta siitä ei kannata välittää.
Wow, kiitos! Pitäsköhän kokeilla.... Grin
ToniH22
Former member
Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5509 on: 24.04.09, 14:57 »

Wow, kiitos! Pitäsköhän kokeilla.... Grin
Kannattaa, itsekkin tuossa sain lennettyä ongelmitta tuollasen testilennon Frankfurt-hahn kentältä Tampereelle. thmbup
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5510 on: 24.04.09, 16:02 »

Testailemassa uutta bloomia. Kuvalle ei ole tehty muuta, kuin pienennös ja kehykset. Mahtava efekti IMO Smiley
[ attachment removed / expired ]

Ja ilman
[ attachment removed / expired ]

PS: Kuvakulma ei ehkä anna oikeutta efektille
« Last Edit: 24.04.09, 16:30 by Osku Leskinen »

Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14274
Date Registered: 21.07.04

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5511 on: 24.04.09, 16:14 »

Mahtava efekti IMO Smiley
Minä en näe kyllä mitään eroa... Huh

Kävinpä ulkoiluttamassa jumboa välillä... Cheesy
[ attachment removed / expired ]
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5512 on: 24.04.09, 16:24 »

Minä en näe kyllä mitään eroa... Huh

Näkyis paremmin, jos laittaisin kuvan ilman efektiä. Vait ö minit Grin

Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5513 on: 24.04.09, 16:24 »

Testailemassa uutta bloomia. Kuvalle ei ole tehty muuta, kuin pienennös ja kehykset. Mahtava efekti IMO Smiley
[IMG]
FS9, otaksun? Mikäs bloom kyseessä? Onko pahoja "välkkymisiä" tai muita availtaessa uusia ikkunoita? Pudottaako fäpsejä?
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5514 on: 24.04.09, 16:29 »

FS9, otaksun? Mikäs bloom kyseessä? Onko pahoja "välkkymisiä" tai muita availtaessa uusia ikkunoita? Pudottaako fäpsejä?

Tuo, mikä on tuolla yleisen keskustelun puolella. En ainakaan huomannut mitään pudotusta, enkä vilkkumista.
http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,87002.msg1044377.html#msg1044377

Lisäsin aiempaan myös kuvan ilman bloomia.

Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5515 on: 24.04.09, 16:52 »

Tuopas kivan ja realistisen lisän tuon, varsinkin kun tuuttaa Miikan lisäämät suositusasetukset. Eikä itselläni ainakaan FPS Limiterin kanssa putoa FPSt.
Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5516 on: 25.04.09, 10:01 »

Tässä tämmöinen.


[ attachment removed / expired ]

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Ezku
Former member
Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5517 on: 25.04.09, 12:28 »

Kannattaa, itsekkin tuossa sain lennettyä ongelmitta tuollasen testilennon Frankfurt-hahn kentältä Tampereelle. thmbup
Toimiiko tuossa -800 sarjassa VC ja sen napit hyvin?
ToniH22
Former member
Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5518 on: 25.04.09, 13:01 »

Toimiiko tuossa -800 sarjassa VC ja sen napit hyvin?
Tuossa on määritetty tuo toimimaan sen 700 sarjalaisen paneelin kanssa, joten 800 tais olla jotain ongelmaa.
Sen takia siis kannattaa pitää käytössä määritykset 700 panelille.
Otetaas takas, siis sain VC:n toimimaan tuossa 800 asetuksilla pienen panel.cfg säädön jälestä.

[ attachment removed / expired ]
« Last Edit: 25.04.09, 13:11 by Toni Hiltunen »
Jerome Parviainen
Offline Offline

Posts: 929
Date Registered: 31.08.06

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5519 on: 25.04.09, 14:57 »

En tiedä ootko jo Toni yrittäny, jos et niin lataa ihmeessä tuohon nuo updatet, jos vaan X:ssä toimivat: http://www.precisionmanuals.com/priv/pages/down/updates.html .
Pages: 1 ... 274 275 [276] 277 278 ... 453 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1