FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
25.11.17, 07:51

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Kuvakaappaukset (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Shottisi jossa on sitä jotain....
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 285 286 [287] 288 289 ... 453 Reply Print
Author Topic: Shottisi jossa on sitä jotain....  (Read 905990 times)
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14289
Date Registered: 21.07.04

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5720 on: 23.05.09, 19:09 »

Kävinpä testaamassa tuota CS:n 4.3 versiota, vaikutti oikein kivalta nyt kun on navdatatkin thmbup Tällähän vois vaikka vedellä jonkun leginkin jahka ehtii/jaksaa... Cool

[ attachment removed / expired ]
Ezku
Former member
Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5721 on: 23.05.09, 19:13 »

Tee se Petri ja postaa kunnon sarja!  Cool

Ps. Kohde voisi olla jossain Kanarialla...  Wink
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14289
Date Registered: 21.07.04

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5722 on: 23.05.09, 19:15 »

Tee se Petri ja postaa kunnon sarja!  Cool

Ps. Kohde voisi olla jossain Kanarialla...  Wink
Noo sarjasta en tiedä mutta... Grin

Ja juu, joku rantalomakohde ehtottomasti... mikäs muukaan thmbup Cool
puskapilotti
Former member
Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5723 on: 24.05.09, 11:34 »

Brittiläisen Kolumbian vuoristoa.



ToniH22
Former member
Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5724 on: 24.05.09, 14:08 »

Pekalta todella hienot kuvat Quest Kodiakista, se istuu tuollaseen maisemaan kun nyrkki silmään. thmbup
Tässä heitin päivällä testilegiä Grummanilla Miamista, South Biminille. Chalk's ei vaan enää lentele Grummaneilla tätä Miami - South Bimini, Miami - Nassau väliä, kun tapahtu muutama vuosi sitten se onnettomuus jossa kuoli lentäjät ja parit matkustajat Cry

[ attachment removed / expired ]

[ attachment removed / expired ]

[ attachment removed / expired ]

[ attachment removed / expired ]
Joonas Kapanen
Offline Offline

Posts: 1253
Date Registered: 07.01.08

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5725 on: 24.05.09, 14:14 »

Mistä tää meiän Hiltunen pöllii nää eri koneet ja mahtavat kuvat laugh

Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14289
Date Registered: 21.07.04

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5726 on: 24.05.09, 14:18 »

Mistä tää meiän Hiltunen pöllii nää eri koneet ja mahtavat kuvat laugh
Rahalla saa ja hevosella pääsee.. Tongue
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5727 on: 24.05.09, 14:23 »

Mua lähinnä kiinnostaa Hiltusen kuvien mahtava laatu, kenelläkään muulla ei ole yhtä teräviä, mutta samalla pehmeitä kuvia. Tekis mieli itsekkin samanlaista kuvanlaatua, kaikkia näyttiksen AA asetuksia kokeiltu, mutta ymmärtääkseni salaisuus piilee Hiltusen kuvankäsittely ohjelmassa?

Valaise meitä, Hiltunen. Grin

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14289
Date Registered: 21.07.04

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5728 on: 24.05.09, 14:24 »

Mua lähinnä kiinnostaa Hiltusen kuvien mahtava laatu, kenelläkään muulla ei ole yhtä teräviä, mutta samalla pehmeitä kuvia. Tekis mieli itsekkin samanlaista kuvanlaatua, kaikkia näyttiksen AA asetuksia kokeiltu, mutta ymmärtääkseni salaisuus piilee Hiltusen kuvankäsittely ohjelmassa?

Valaise meitä, Hiltunen. Grin
Eiköhän siellä takana seiso myös tuo "Hiltsin" konehuone... melekosta rautaa taitaa sieltäkin löytyä.. Cool
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5729 on: 24.05.09, 14:26 »

Taitaa "Hiltusella" olla sen verran suuri reso ruudussa ja simussa käytössä, ja muistaakseni kertoi ottavansa kuvat suoraa fotarilla, että saa noin hyvälaatuista materiaalia kun pienentää 800px-levyiseksi.
ToniH22
Former member
Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5730 on: 24.05.09, 14:28 »

Mistä tää meiän Hiltunen pöllii nää eri koneet ja mahtavat kuvat laugh
Alphasimin sivulta "pöllin", sieltä löytyy aika tiuhaan tahtiin päivittyvä lentokone kirjasto, osa on ilmaisena jakelussa, pääosin FS9 koneet ja tämä Grumman maksoi reilut 26€, eikä yhtään turha ostos ollut, kun olen pitkään kunnon versiota tuosta odotellut, kun Bill Lyons pisti Mallardin kanssa pillit pussiin, harmi vaan että ei valmistunut se projekti kun oli jo pitkällä.
ToniH22
Former member
Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5731 on: 24.05.09, 14:30 »

Taitaa "Hiltusella" olla sen verran suuri reso ruudussa ja simussa käytössä, ja muistaakseni kertoi ottavansa kuvat suoraa fotarilla, että saa noin hyvälaatuista materiaalia kun pienentää 800px-levyiseksi.
Juu, uskollinen wanha Photoshop 7.5 on käsittelyä varten olemassa ja sillä tuo laatu tietysti saa pysyttyä aika pitkälti kun kuvaa eri koosta pienentää.
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5732 on: 24.05.09, 14:51 »

Hmm, tein pienen testin. Menin siis simuun, painoin prnt Scr nappia, Corel Paint Shop Pro X2:seen sen jälkeen ja kopioin sen sinne. Tämän jälkeen ainoastaan Resize ja sitten tallenna.


Tässä tulos:
[ attachment removed / expired ]


Edit:

1x sharpen lisätty:
[ attachment removed / expired ]


Nyt se alkaa jo näyttää paremmalta. Smiley Harmi vaan että toi kuvan otto tekniikka on vaikeahko, kun fullscreenissä lentää, ja windowedissa kaatuu... Sad
« Last Edit: 24.05.09, 14:57 by Kim Eriksson »

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14289
Date Registered: 21.07.04

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5733 on: 24.05.09, 14:51 »

Pehmeä on.... sharppenia lisää?
ToniH22
Former member
Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5734 on: 24.05.09, 16:01 »

Onko sulla Kim lisätty sinne fsx.cfg:hen widescreen kohtaan 1, eli aktiivinen?
akos
Former member
Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5735 on: 24.05.09, 16:05 »

Harmi vaan että toi kuvan otto tekniikka on vaikeahko, kun fullscreenissä lentää, ja windowedissa kaatuu... Sad
Käytä kuvien ottamiseen FSScreen-ohjelmaa. Se tallentaa kuvan aina kun painat Prnt Scr -nappia.

Oskari
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5736 on: 24.05.09, 16:21 »

Onko sulla Kim lisätty sinne fsx.cfg:hen widescreen kohtaan 1, eli aktiivinen?
On mulla.

Ja Oskari, kyllä tiedän FSScreenin, ja FSX:ssä on myös oma kuvanottojärjestelmä, mutta koitin vain tota tyyliä miten Toni ottaa kuvia, tuleeko niistä parempia kuin normi tyylillä mitä itse teen.

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14289
Date Registered: 21.07.04

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5737 on: 24.05.09, 16:41 »

Onko sulla Kim lisätty sinne fsx.cfg:hen widescreen kohtaan 1, eli aktiivinen?
Mitäs tuo muuten tekee? Huh
ToniH22
Former member
Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5738 on: 24.05.09, 16:46 »

Mitäs tuo muuten tekee? Huh
Muistaakseni se Widescreen tuki on sillon käytössä. Itse jouduin sen asetuksen muuttamaan TRUE muotoon, FALSE oli ennen.
En nyt huomannut mitään eroa tietenkään tuossa, mutta kait se johonkin vaikuttaa.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14289
Date Registered: 21.07.04

Re: Shottisi jossa on sitä jotain....
« Reply #5739 on: 24.05.09, 16:51 »

Muistaakseni se Widescreen tuki on sillon käytössä. Itse jouduin sen asetuksen muuttamaan TRUE muotoon, FALSE oli ennen.
En nyt huomannut mitään eroa tietenkään tuossa, mutta kait se johonkin vaikuttaa.
Missäs kohtaa toi on siellä fsx.cfg:ssä? En ainakaan äsken huomannut...
Pages: 1 ... 285 286 [287] 288 289 ... 453 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1