FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
29.05.17, 22:52

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Virtual Finnair (Moderators: Sami Puro, Mika Mononen)
| | |-+  ATR :ssä vikaa
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: ATR :ssä vikaa  (Read 1100 times)
Niko Pursiainen
Offline Offline

Posts: 2169
Date Registered: 01.11.05

ATR :ssä vikaa
« on: 07.11.05, 16:05 »

Latasin VF :n sivuilta ATR :n, ja se laittaa tehot täysille itsestään, ja kun yritän vähentää niitä se tekee saman uudelleen.
Muut koneet toimivat niinkuin pitää. Pitäisikö asentaa kone uudestaan, vai mitä tehdä?
tero_34
Former member
Re: ATR :ssä vikaa
« Reply #1 on: 07.11.05, 16:22 »

 No ensiksi kyllä kanattaa yrittää asentaa uudelleen... Ongelma voi olla myös Flight Simulatorissa, voit yrittää asentaa sen uudelleen jos äskeinen ei auttanut. Jos ei niin kerro täällä, ehkä joku viisaampi osaa neuvoa  Grin
Sami Puro
Moderator
Offline Offline

Posts: 15342
Date Registered: 03.07.01

Re: ATR :ssä vikaa
« Reply #2 on: 07.11.05, 17:18 »

Mikä simulaattori kyseessä?


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Niko Pursiainen
Offline Offline

Posts: 2169
Date Registered: 01.11.05

Re: ATR :ssä vikaa
« Reply #3 on: 08.11.05, 15:33 »

04
Jukka Palander
Offline Offline

Posts: 2411
Date Registered: 29.11.04

WWW
Re: ATR :ssä vikaa
« Reply #4 on: 08.11.05, 21:14 »

Onko sulla Autothrottle switch napit on:illa? Itselläni ainakin kun ne ovat On-asennossa, kaasun muuttaminen mihinkään suuntaan ei hyödytä mitään.

Jahavat tulloo! Pois alta!
Tännehän niitä lihaleikkureita lentää päivittäin!
Niko Pursiainen
Offline Offline

Posts: 2169
Date Registered: 01.11.05

Re: ATR :ssä vikaa
« Reply #5 on: 09.11.05, 17:38 »

Ehdin jo poistaa sen. Vei liikaa tilaa
Nyt onkin uusi ongelma EFHK :n asennuksessa Smiley
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1