FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.11.17, 22:25

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Virtual Finnair (Moderators: Sami Puro, Mika Mononen)
| | |-+  Finnairin käyttämät terminaalit
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Finnairin käyttämät terminaalit  (Read 1246 times)
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3400
Date Registered: 18.12.01

Finnairin käyttämät terminaalit
« on: 12.11.05, 15:31 »

Olisi mukava tietää mitä terminaalia Finnair käyttää kussakin kohteessaan! Voisi sitten rullailla oikeastikin käytettyyn terminaalin virtuaalisestikin. Eli tänne tietoa käytetyistä terminaaleista!

T: Mika

Edit: siis Ilmailuun...
« Last Edit: 17.11.05, 15:44 by Mika Virolainen »

Juha Ikonen
Offline Offline

Posts: 731
Date Registered: 22.10.03

Re: Finnairin käyttämät terminaalit
« Reply #1 on: 12.11.05, 18:21 »

JFK:llä käyttävät ainakin 8. terminaalia ja yleensä porttia 23(B).
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3400
Date Registered: 18.12.01

Re: Finnairin käyttämät terminaalit
« Reply #2 on: 17.11.05, 15:43 »

Taidan laittaa lentosimulaatorit- osastoon, kun siellä saattaa tietoa olla enemmän? (aika tärkeää mielestäni).

T: Mika

Edit: Siis Ilmailu- osioon.
« Last Edit: 17.11.05, 16:04 by Mika Virolainen »

Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3400
Date Registered: 18.12.01

Re: Finnairin käyttämät terminaalit
« Reply #3 on: 05.12.05, 20:52 »

Ilmailu- osioon tuli muutama vastaus. Siellä keskustelu kuitenkin etenee kovaa vauhtia ja asia painuu bitti unholaan.Täällä taas aihe pysyy melko pitkään samalla sivulla, joten meidän kaikkien tarvitsema tieto terminaaleista olisi sittenkin parempi pitää täällä!

Joten lisää terminaaleja a'la Finnair kaivataan, ja toivottavasti myös saadaan!

T: Mika

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1