Pikkukysymysposti Ilmailukeskusteluun?

(1/1)

clooni:
Tuli tuossa mieleen, että voisi olla asiallista olla olemassa semmonen threadi, jossa voi kysellä kaikkea mahdollista pientä ilmailuun liittyvää, mutta mistä ei kuitenkaan kehtaa uutta otsikkoa tehdä.
Itsellänikin aina välillä ilmaantuu jotakin pientä kysyttävää, joihin haku ei tunnu vastaavan. Itse en ainakaan kehtaa mennä tekemään uutta postia, jossa kysyn yksinkertaisesti vaikkapa montako dösää Finnairilla on (no, siihen toki löytyisi yksinkertaisesti vastaus erään suomalaisen lentoyhtiön nettisivustolta...).

Tämä, otsikoltaan esimerkiksi "Ilmailukysymyksiä aiheesta kuin aiheesta", posti voisi kenties olla jopa stickynä, että se pysyy näkökentässä eikä aina tarvitsisi sen kadottua ehkä jopa toiselle sivulle luoda uutta postia kysyäkseen sen ja sen koneen laskeutumisaikaa...

Mielipiteitä?


PS. Liekö tommonen posti on jopa olemassakin, en nyt äkkiseltään sellaista ainakaan löytänyt. Informoikaa toki jos löytyy ja kuopataan tämä posti (stickyä lukuunottamatta).

sami:
Ei ole olemassa, mutta en tiedä onko niin tarpellista tehdäkään. Koska yleensä tuommoisten pikkukyssäreiden ympärille kasaantuu muutakin aiheeseen liittyvää (mielenkiintoista?) jutustelua.

Eipä se uuden ketjun aloitus haittaa, jos asiasta ei ole jo aiemmin puhuttu (tai jos asia ei ole mikään ihan itsestäänselvyys) 

Navigation

Up one level