Kuvien säilytysajasta ja koosta

(1/1)

mk04:
Ylihölmöäkö ideaa pukkaa?!

1) Olisiko mahdollista luoda systeemi, jossa jokainen näkee omat kuvansa täällä, ja pystyy poistelemaan niitä, esimerkiksi jos tulee sama vahingossa kahteen kertaan.

2) Voitaisiinko luoda systeemi, jossa kuvien säilytysaikaa voidaan muuttaa. Niin, että kuvien postaaja kuvia lähetellessään valita säilytysajan 2 viikosta eteenpäin. Sen mukaan mikä on kuvan arvioitu kiinnostavuus. (harvoja ja vain kerran kiinnostavat dösäkuvat kummittelisivat vain lyhyen ajan täällä)

Summasummarum: säästyneellä levytilalla voitaisiin nostaa sallittua kuvien kokoa, pikseleitä ja bittejä. Esimerkiksi tässä minun mielestäni pieni kuva pilaisi vaikutelman.

 Joo joo täällä on muutama 800x600 käyttäjä ja FSnordicin puolella on framet. Vaikka galluppi pystyyn moniko täällä kituu 800 resolla ja framet mäkeen! Toivottavasti ei liian sekavaa.

johku:
FSN:n frameista (siis siitä vasemman puolen valikosta) pääset eroon, kun kirjoitat osoitekenttään

http://www.fsnordic.net/discussion/

mk04:
Quote

FSN:n frameista (siis siitä vasemman puolen valikosta) pääset eroon, kun kirjoitat osoitekenttään

http://www.fsnordic.net/discussion/

Jep tämä olut melkeinpä aina minulla käytössä, framejuttu oli sen takia, koska kuitenkin joku vetoaa jossain vaiheessa niihin. Kunhan kiersin pelinavauksessa senkin syyn.

sami:
Kuvien säilytysajasta on ollut pyynnössä sellainen että esim. tuolla ilmailu-alueella kuvat näkyisivät pidempään, kun siellä kuvia on kuitenkin vähän ja kuvien mielenkiinto suurempi kuin kuva-alueilla. Tuo on mahdollista toteuttaa ja varmasti aikomuskin tehdä jossain vaiheessa... Eli kuvafoorumeilta poistettaisiin normaaliin tapaan 2-4 kk kuluttua ja "tekstifoorumeilla" liitekuvat voi säilyä vaikka tupla-ajan. (täytyy vielä laskelmoida että paljon niitä kuvia sitten tulee, tosin levytila ei ole kriittinen asia)

nisse90:
Olisi mukava juttu, jos tuon "spottauspaikat" topicin kuvat näkyisivät!

Navigation

Up one level