Aliforumi ilmailuvalokuviin...

(1/7) > >>

mmniemi:
Duoda duoda, tekaiseppas Sami aliforumi tuonne ilmailukuvapuolelle. Sinne aliforumille voitaisiin alkaa keräämään kaikki kuvausta itseään koskevat jutut. Eli jos vaikka joku haluaa kysellä neuvoja kuvaamiseen, kuvien käsittelyyn, jakamiseen jne, niin tuolla ne olisi nätissä läjässä. Nyt tuollaisille ei oikein ole mitään selkeää paikkaa, mihin ne pitäisi pistää, kun se kuvauspuoli itsessään on tarkoitettu varsinaisesti vain kuvien näyttämiseen ja taas Ohjelmat ja Laitteet on jotenkin "syrjässä". Ja oikeastaan myös kaikki kamera-asiat tuolta Ohjelmat ja Laitteet-palstalta voisi sitten siirtää sinne...

Tuolla järjestelyllä saataisiin kaikki kuvaamista koskevat jutut "saman katon alle", mutta kuitenkin pidettyä kuvalliset ja kuvattomat viestit erillään... Olisiko ideaa?

mk04:
Kannatetaan. Helpottaisi vinkkien etsimistä.

Kysyja:
iVote. Kuulostaa hyvältä. Tuo helpottaisi paljon vinkkien etsimistä ja kysymistä.

juksii:
Loistoidea.

MasterBaziz:
Jaha, täällä näköjään olikin jo tämmöinen threadi. No, eipähän tarvitse aloittaa uutta.

Itselläni virisi äsken lähes samanlainen idea kuin Mikolla. Tosin hieman toisinpäin. Ehdottaisin, että ilmailuvalokuvaus-foorumiin tehtaisiin alifoorumi itse kuva-threadeille. Tässä alifoorumissa voisivat threadeja aloittaa vain henkilöt, joille on siihen annettu oikeus (tukeehan tämä usergroupeja?). Tällä varmistettaisiin, että kuvat pysyvät pienellä moderoinnilla teknisesti hyvällä/välttävällä tasolla. Oikeuden avata threadejä tuolla foorumilla saisi postaamalla eka "taidonnäytteen" pääfoorumiin. Posteihin alifoorumissa voisivat tietysti kaikki vastailla. Näin varsinaiseen ilmailuvalokuvausfoorumiin jäisivät valokuvaukseen liittyvät keskustelut ja kuvakyssärit ja olisivat pois tieltä (mitenkään näitä väheksymättä) kun käyttäjä haluaa katsella vain ilmailuvalokuvia.

Samaan syssyyn esittäisin ilmailuvalokuvauksen rautaisia harrastajia ja aktiivisia foorumilaisia otettavan moderaattoreiksi ilmailuvalokuvausfoorumiin. Ensimmäisinä mieleen tulevat Olli Vainio ja Harri Koskinen. Maliniemen Mikkoa en viitsi edes mainita, kun Joensuussa on jo riittävästi delete-oikeuksia ;)

Niin ja tietty vaadin Kähmyille perustettavan kokonaan oman boardin! ;D

//basse

Navigation

Up one level

Next page