Kyssärit omaan osastoon ja HETI

(1/2) > >>

aircraftphotos:
No helvata sentään. Nyt on jo kyssäreitä että mistä ollaan noustu ja missä on minkälaisia pilvimuodostelmia. Kuvakyssäritkin joutaisi saman omaan osastoonsa. Ne ei mielestäni kuulu kuvaosioon millään lailla. Please tehkää jotakin tai laitan kyssärin kyssäreista ja mikä kyssäri oli missäkyssärissä mihin aikaan???

Kyssäri-kake

juksii:
Taitaa Lassia vaan tympästä kun ei tunnista paikkoja 

Älä välitä, ei mullakaan ole yleensä hajuakaan noista kyssäreistä 

sami:
Hmm.. Tuota.. Joo..

Kyllä noi kuvakyssäritkin ihan mielekkäitä on JOS ne tekee fiksusti, eli siten että kysyttävässä kuvassa on oikeasti jotain mielenkiintoista. Esim. noiden vanhojen konetyyppien arvuuttelut (jotka menevät minulta yli hilseen kun en mitään osaa) ovat ihan mielenkiintoisia, kun kyssärin ratkettua ketjun jatkoksi yleensä tulee hyvä ja kattava tietokokoelma ko.kyssärin kohteesta. Eli koneen historiaa jne.

Tästä onkin palautetta tullut, että kyssärien yhteydessä pitäisi ehdottomasti antaa tuon kaltaisia lisätietoja, muuten koko idea on vähän turha: "mikä lentokone tässä?"  ... "no sehän on kone XYZ"  ... "oikein."   <-- tuossa ei ole järkeä, mutta jos samaan ketjuun sitten tulee muuta saman aiheen keskustelua, niin en näe noita kuvakysymysketjuja ollenkaan pahana.  Paitsi silloin jos ne menevät sellaiselle tasolle, että kysytään "mikä kone ja missä ollaan" kun kuva esittää Finnairin Airbussia Helsinki-Vantaalla.

aircraftphotos:
En minä kyssäreistä kyrssintynyt ole ne vaan on mielestäni laitettava omaan kyssärilootaan joten eikö voisi aukasta omaa kyssäriaihepiiriä kuten jo otsikkokin vaatii?

Lassi

johku:
Lassi, et ole yksin asialla; tästä on ollut keskustelua aiemminkin.

http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,43726.html

Navigation

Up one level

Next page