Virtual Finnair: MD80 Fly-In 28.12.2005!

(1/4) > >>

TimoP:
Tervehdys kaikki VF:n lentäjät!

Virtual Finnair järjestää lentäjilleen taas uuden fly-in -tapahtuman joulukuun lopulla 28.12.2005. Tämänkertaisen tapahtuman teemana on operoida yhden päivän aikana mahdollisimman monta oikean Finnairin MD80 -lentoa Vatsim-verkossa. Pyrkimyksenä on tietenkin lentää kaikki vuorot pelkästään VF:n lentäjien voimin!

Tapahtumaa on suunniteltu VF:n henkilökunnan kanssa alkuviikosta lähtien ja alustavasti lentoja koko päivän aikana tulee olemaan noin 20. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kaikki lennoista ovat kotimaan vuoroja, joten Suomen Vatsim-taivaalla tulee näkymään paljon liikennettä tuona päivänä! Alustavasti lentäjiä on mukana vasta kaksi ja suunnitellusti kokonaistarve tulee olemaan noin 5-7 lentäjää. Päivän aikana yhden lentäjän tulisi operoida 4 lentoa, eli käydä kahdessa kohteessa. Mikäli joku halukas pystyy osallistumaan vain yhden kohteen verran, on sekin mahdollista. Kaikki apu on tapahtumassa tarpeen!

Lennonjohtoakin päivälle on jo puhuttu, ja varmasti tuttuun tapaan kaikki tapahtumaan osallistujat pääsevätkin nauttimaan laadukkaasta lennonjohtopalvelusta ja paikoittain ruuhkaisesta liikenteestä!

MD80 Fly-in:n aikana pyritään myös simuloimaan lennon ulkopuolista valmistelu&koordinointi työtä mahdollisimman tarkkaan. Käytössämme on kaikki oikealta Finnairilta tutut MD - ja ei yhtään enempää. Yhtenä haasteena onkin saada järjestettyä kone&reitti kierto siten, että kaikille päivän lennoille löytyy kone ajoissa edelliseltä vuorolta. Lentäjät saavat tapahtumapäivänä ennen oman työvuoronsa alkua tietää millä koneella päivän reitit operoidaan. Samoin kaikille lentäjille pyritään valmistamaan etukäteen suunnitellut OFP-lomakkeet, jotta realismi saadaan aivan huipputasolle!

Koska päivän teemana on MD80 -lennot, tapahtuma pyritään suorittamaan vain VF:n omien MD-pilottien vahvuudella. Muidenkin VF:n lentäjien panos päivän aikana on kuitenkin tervetullutta niin lentämisen kuin lennonjohtamisen muodossa! Mitä useampi osallistuja, sitä useampi pääsee nauttimaan mukavasta ruuhkasta, ja "optimi tilanteessa" Suomen taivas onkin täynnä kaikenlaista liikennettä, jonka lomassa pieni MD-ryhmä pääsee suorittamaan kaikki Finnairin vuorot VF:n voimin!

Tästä eteenpäin kaikki vain buukkailemaan kalenterista tilaa yhdelle lentopäivälle sinne Joulun ja Uudenvuoden väliin! Tapahtumasta innostuneet MD-lentäjät voivat ilmoittautua tapahtumaan lähettämällä sähköpostia VF:n henkilökunnalle (mieluiten allekirjoittanut tai Vatsim-koordinaattorit). Etukäteisilmoittautuminen on suotavaa, jotta pääsemme hyvissäajoin valmistelemaan reittejä, konekiertoa ja OFP-lokeja kaikille lentäjille!

Siispä, hyvää Joulunalus aikaa ja tavataan ruuhkaisella Vatsim-taivaalla!

Nago:
Mukana ollaan .

PS. Olisiko mahdollista käyttää omia lentolistoja, jotta saisi lennoista tulleet tunnit "hyötykäyttöön"? Tai mahdollisesti voitaisiin tehdä poikkeus, jolloin lennetyistä lennoista saisi tehdä selvitykset, vaikka niitä ei lentolistoissa olisikaan.

NikVuo:
Kerrankin tuli flaikkari, jonne olisin halunnut, mutta satumpa menemään samana päivänä Gran Canarialle

Modiale:
Hei,

Quote

PS. Olisiko mahdollista käyttää omia lentolistoja, jotta saisi lennoista tulleet tunnit "hyötykäyttöön"?

Flaikkareista saadut tunnit hyväksytään lentokokemuksena, joten lähettäkää vain kertyneet tunnit.

TimoP:
Quote

Mukana ollaan .

PS. Olisiko mahdollista käyttää omia lentolistoja, jotta saisi lennoista tulleet tunnit "hyötykäyttöön"? Tai mahdollisesti voitaisiin tehdä poikkeus, jolloin lennetyistä lennoista saisi tehdä selvitykset, vaikka niitä ei lentolistoissa olisikaan.

Hienoa, lisää osallistujia!

Flaikkaria varten saat tavallaan uuden lentolistan, josta näkyvät päivän lennot ja koneyksikö. Koska teemana on operoida kaikki oikeat lennot, normaalin lentolistan mukaisia lentoja ei voida ottaa mukaan. Tapahtumapäivää varten pyrimme saamaan täysin oikeat vuorot täysin oikeilla koneyksilöillä - kun nouset virtuaalisella OH-LMG:llä Helsingistä kohteena Ivalo, voit olla varma, että myös samoihin aikoihin oikea kone tekee matkaansa sinne!

Navigation

Up one level

Next page