Muistelmat

(1/1)

ceeZ:
Vois semmosen ketjun tehä kun Muistelmat tai joku semmonen. Sinne vois kaikki kirjotella esim. lennoista tai "elämän päiviä" Semmonen olis ihan kiva. Tässä esim. viesti: "Yksinäinen ilta.... Vois rupee lentää... Käydä md-11 heittää keikan. Ei jaksa. No okei okei. Aukastana simu. Tosta noii ja noin. Noni! Ilmassa ollaan ja kiivetään yhä ylemmäs. Kohta FL30 Vai mikä se nyt onkaan.... " Että tommosia.

Kommentiia? Paha idea vai hyvä idea?

tv. oskari

edit: Korjattu kirjotus häriöitä 

wolkke:
Eihän sun tarvii viestiketjun aloittamiseen lupaa kysyä. Senkus alotat ja kattelet saako se yleisön suosiota.

Mutta nyt kun tätä erikseen kysyit, niin ehkä kannattaa olla aloittamatta ketjua. Suurinta osaa käyttäjistä tuskin kiinnostaa lukea esimerkkisi kaltaisia viestejä. Vaikka nopeasti hutaistusta esimerkistäsi "hieman" stoorin tasoa nostaisikin, niin miksei samantien ottaisi lennolta muutamaa kuvaa, ja lähettäisi muistelmiansa kuvien kera foorumin kuvakaappaukset -osioon. Kuva kun tuppaa kertomaan enemmän kuin tuhat sanaa.

Erilaisia kuvattomia matkakertomuksia (jotka ei itteäni erityisemmin nappaa, mutta kyllä sitä huolella tehdyn jutun aina läpi lukee ) foorumilla on sillon tällöin näkynyt, mutta stoorin tasoa tosiaan saat esimerkistäsi (ja kyllä, ymmärrän että kyseessä oli vaan äkkiä hutaistu esimerkki) rutkasti parantaa, jotta se alkaisi käyttäjiä kiinnostamaan. Muutenkin voisit hieman mielipiteittesi/ideoittesi ilmaisuun kiinnittää huomiota, ennen "kirjotus häiriöiden" korjausta en saanut ideastasi mitään selvää. Nyt viestissäsi on sentään jotain tolkkua.

Eli pahan idean puolelle mun mielestä mielestä kallistuu 

sami:
Ei pahalla, mutta jotain pientä järkeä ja etukäteisajatusta sentään näihin ideoihin, please.

Oikeastaan kuten Antti sanoikin.. Viestin lähettämiseen tai ketjun aloittamiseen kun ei minkäänlaista lupaa tarvita, niin hieman turha idea. Ja tuskinpa tuollaista "tekstihöpinää" edes kiinnostaisi juurikaan kenenkään lukea?

Navigation

Up one level