FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.11.17, 12:58

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Käsin asennetut project ai:n koneet hävisivät *ONGELMA RATKENNUT*
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Käsin asennetut project ai:n koneet hävisivät *ONGELMA RATKENNUT*  (Read 329 times)
Kalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1428
Date Registered: 04.09.05

WWW
Käsin asennetut project ai:n koneet hävisivät *ONGELMA RATKENNUT*
« on: 28.12.05, 17:05 »

Asentelin manuaalisesti eri lentoyhtiöitä ja huomasin, että valikosta project ai:n a320-200 otsikon alta olivat kaikki käsin asennetut koneet kadonneet. Niitä ei ollut mitenkään piilotettu ja ne olivat siis näkyviillä ennen katoamista. Pai:n installerilla asennetut näkyy normaalisti. Ongelma ei koske vain valikkoa vaan manuaalisesti asennettuja 320:jä ei näy myöskään lentokentillä. Minulla oli täsmälleen samanlainen ongelma pai:n huonommin maallinnetun 757 kanssa, mutta sain kaikki näkyviin uudelleen asentamalla koneen ja sen paintit uudelleen. Onko kellään ilmennyt vastaavaa ongelmaa ja mistäköhän johtuu ? Aircraft.cfg:hen ei ole koskettu ja sen pitäisi olla kunnossa. Voisko riippua aircraft cfg:n koosta? Mitä kohtaa aircraft.cfg:ssä pitää muuttaa, että kone häviää valikosta vai tehdäänkö jollain ohjelmalla? Siinä teille vastaamista Tongue
« Last Edit: 29.12.05, 09:28 by Kalle Heinonen »

Hannu Koiste
Offline Offline

Posts: 685
Date Registered: 14.02.03

Re: Käsin asennetut project ai:n koneet hävisivät
« Reply #1 on: 28.12.05, 17:14 »

Aircraft.cfg tiedostolla ei ole mitään tekemistä PAI:n tiedostojen häviämisessä. Oletko varma, että asensit 320:n juuri siihen hakemistoon, ettei vain mennyt väärään hakemistoon? Tarkista!

Itse olen asentanut PAI:n koneita manuaalisesti ja asennusohjelmalla ja koskaan ei ole hävinnyt muutenkuin asentamalla väärään hakemistoon. (Inhimillistä)

Hannu

Vista 64bit, Abit IX38 QUAD GT, Intel E8400 3.00 GHz, Kingston 800 DDR2 8 GB, MSI(ATI) Radeon HD4850 1GB, BenQ T221W, FSX Sp2 ja FS9
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9063
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Käsin asennetut project ai:n koneet hävisivät
« Reply #2 on: 28.12.05, 17:37 »


'Don't panic'
Kalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1428
Date Registered: 04.09.05

WWW
Re: Käsin asennetut project ai:n koneet hävisivät
« Reply #3 on: 28.12.05, 17:42 »

ensinnäkin kaikki 320 koneet hävisivät samanaikaisesti ja huomasin ongelman asentaessani uutta painttia. Ongelma on melko erikoinen, mutta koittakaa hahmottaa. Uudelleen asennusta vois kokeilla Undecided

Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9063
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Käsin asennetut project ai:n koneet hävisivät
« Reply #4 on: 28.12.05, 17:48 »

Luitko tuota linkkiä?

Jos olet asentanut uusia malleja/ air-filuja joissa on koneet piilotettu menusta, niin ne eivät siis näy aircraft menussa vaikka muuten toimivat AI liikenteenä ihan oikein. Tällöin ne myös poistuvat samanaikaisesti koska kaikki koneet (A320 tässä tapauksessa) käyttävät samaa air tiedostoa.


'Don't panic'
Kalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1428
Date Registered: 04.09.05

WWW
Re: Käsin asennetut project ai:n koneet hävisivät
« Reply #5 on: 28.12.05, 18:08 »

luin joo, taitaa olla kyse eri ongelmasta sillä a320-koneet koneet eivät näy kentilläkään paitsi installerilla asennetut.

Kalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1428
Date Registered: 04.09.05

WWW
Re: Käsin asennetut project ai:n koneet hävisivät *ONGELMA RATKENNUT*
« Reply #6 on: 29.12.05, 09:36 »

Eli olin poistanut joitain vanhoja PAI:n ai koneita poistamalla paintin ja aircraft.cfg:stä kyseiset tiedot mutten ollut muuttanut fltsim numeroa eli esim. fltsim.8 se hyppää suoraan fltsim.10 joten mikään fltsim.9 jälkeen ei näkynyt valikoissa tai trafikkinä kentällä. Olen tietysti asentanut installerilla ensin joten sen takia luulin etteivät käsin asennetut toimi.  Huh olipa rumba

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1