FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.10.18, 13:34

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Squawkbox ja grafiikka-asetukset
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Squawkbox ja grafiikka-asetukset  (Read 2333 times)
Anssi Malinen
Offline Offline

Posts: 429
Date Registered: 06.06.05

Squawkbox ja grafiikka-asetukset
« on: 03.01.06, 18:48 »

Nyt olisi tälläinen; Kun käynnistän squawkboxin niin grafiikka menee huomattavasti huonommaksi ja sahalaitaa tulee vaikka kuinka paljon..
Kokeilin mm. sillätavalla että katsoin ensin offlinessa jotain melkokaukaista mastoa, joka näkyy ihan ok, mutta kun käynnistin squawkin niin heti suorastaan pikselöityi se masto. Huomasin myös että scenery väreilee paljon enemmän ja kaikki muukin meinaa väreillä mitkä eivät normaalisti tee sitä.

Eli itseasiassa kysymys kuuluu että onko FS jostain jotkut omat multiplayer grafiikka-asetukset tai squawkboxissa?

Vai onko tämä joku väistämätön ongelma jota esiintyy useammillakin?

-Anssi
Jaakko Airasmaa
Offline Offline

Posts: 2043
Date Registered: 30.07.04

Re: Squawkbox ja grafiikka-asetukset
« Reply #1 on: 04.01.06, 07:28 »

Itselläni on semmonen ongelma joka esiintyy kaikilla lisäruuduilla (FSNav, SB3, IvAp...) muttei kuitenkaan paneelin ruuduilla (Shift + 1, 2, ym...). Eli siis tuota Cheesy, vaikea selittää mutta koko ruutu on musta lisäruudun yläreunasta alaspäin. Se on kinkkistä jos lentää IFR jollakin koneella jossa ei ole FMC, ja joutuu pitämään FSNavia lähes kokoajan esillä ja en näe paneelia siitä alaspäin  Undecided

EVGA 680i|Intel Core 2 Duo E6700@3.2Ghz|EVGA 8800GTS/640Mb|4096MB DDR2
Toni Tihleman
Toni13
Offline Offline

Posts: 2792
Date Registered: 02.06.03

Re: Squawkbox ja grafiikka-asetukset
« Reply #2 on: 04.01.06, 10:47 »

Kokeilkaa pyörittää SB3:sta simun ulkopuolella... Eli käynnistätte SB:n sieltä kansiosta mihin asensittekin sen.
Anssi Malinen
Offline Offline

Posts: 429
Date Registered: 06.06.05

Re: Squawkbox ja grafiikka-asetukset
« Reply #3 on: 14.04.06, 10:54 »

Kokeilkaa pyörittää SB3:sta simun ulkopuolella... Eli käynnistätte SB:n sieltä kansiosta mihin asensittekin sen.

Kokeilinpa tuotakin, mutta silti se trasponder ikkuna avautuu simuun.., joka taasen aiheuttaa tuon huonouksen grafiikassa  Sad

-Anssi
Toni Tihleman
Toni13
Offline Offline

Posts: 2792
Date Registered: 02.06.03

Re: Squawkbox ja grafiikka-asetukset
« Reply #4 on: 14.04.06, 15:48 »

Kokeilinpa tuotakin, mutta silti se trasponder ikkuna avautuu simuun.., joka taasen aiheuttaa tuon huonouksen grafiikassa  Sad

-Anssi

Ota toki se tyhmä transponderi pois  Grin  se on siellä nimellä "flight simulator transponder" tai jotain sinnepäin.
Anssi Malinen
Offline Offline

Posts: 429
Date Registered: 06.06.05

Re: Squawkbox ja grafiikka-asetukset
« Reply #5 on: 14.04.06, 15:56 »

Ota toki se tyhmä transponderi pois  Grin  se on siellä nimellä "flight simulator transponder" tai jotain sinnepäin.

Jeps, täytyypi kokeilla!

-Anssi

EDIT: Yritin etsiä sitä tuolta sb:n settingsseistä mutta en löytänyt mitään vastaavaa..
Kertoisitko vähän tarkemmin että mistä sen voi vaihtaa?
« Last Edit: 14.04.06, 15:59 by Anssi Malinen »
Toni Tihleman
Toni13
Offline Offline

Posts: 2792
Date Registered: 02.06.03

Re: Squawkbox ja grafiikka-asetukset
« Reply #6 on: 14.04.06, 16:46 »

Pitäs olla ihan transponder -> flight simulator transponder... ja siitä se ruksi pois.
Jaakko Airasmaa
Offline Offline

Posts: 2043
Date Registered: 30.07.04

Re: Squawkbox ja grafiikka-asetukset
« Reply #7 on: 20.04.06, 04:12 »

No nyt selkisi mikä aiheuttaa sitä hemmetin mustaa kaikkien moduulien ikkunoiden alle: Anti-Alaising 8xS -> 4 ja toimii.. mutta tuohon taytyy olla jokin muukin ratkaisu, tuo sahalaita särkee silmiä laugh

EVGA 680i|Intel Core 2 Duo E6700@3.2Ghz|EVGA 8800GTS/640Mb|4096MB DDR2
Ville Jalonen
Offline Offline

Posts: 3007
Date Registered: 19.09.03

Re: Squawkbox ja grafiikka-asetukset
« Reply #8 on: 20.04.06, 08:03 »

Siihen ei taida olla muuta ratkaisua, mutta nosta simun resoa niin pärjää pienemmälläkin AA:lla.
Juuso Leppä
Offline Offline

Posts: 652
Date Registered: 06.12.06

Re: Squawkbox ja grafiikka-asetukset
« Reply #9 on: 22.03.08, 06:21 »

Onko kukaan saanut ratkaisua tähän Squawkbox:in sahalaita juttuun? Itselläni on sama ongelma thmbdn

Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Squawkbox ja grafiikka-asetukset
« Reply #10 on: 22.03.08, 09:20 »

Onko kukaan saanut ratkaisua tähän Squawkbox:in sahalaita juttuun? Itselläni on sama ongelma thmbdn
Eikös Jaakko edellä sanonut, että liian iso AA-asetus sen aiheuttaa?
Toni Tihleman
Toni13
Offline Offline

Posts: 2792
Date Registered: 02.06.03

Re: Squawkbox ja grafiikka-asetukset
« Reply #11 on: 22.03.08, 10:20 »

Kokeile ajaa sitä SB:tä simun ulkopuolelta.
Kasimir Torri
Offline Offline

Posts: 1818
Date Registered: 28.05.07

Re: Squawkbox ja grafiikka-asetukset
« Reply #12 on: 22.03.08, 11:35 »

Eikös Jaakko edellä sanonut, että liian iso AA-asetus sen aiheuttaa?
Jaakko mainitsi vain, miksi SBn moduulien alle tulee mustaa. Wink
Juuso Leppä
Offline Offline

Posts: 652
Date Registered: 06.12.06

Re: Squawkbox ja grafiikka-asetukset
« Reply #13 on: 23.03.08, 07:40 »

Ei vaikuttanut pienempi AA.Sama ongelma on myös Ivaossa...

Juuso Leppä
Offline Offline

Posts: 652
Date Registered: 06.12.06

Re: Squawkbox ja grafiikka-asetukset
« Reply #14 on: 23.03.08, 11:02 »

Tottakai.Heti muuttu sahalaitaiseksi,kun se laatikko tuli simuun,missä on ne Squwak standby jutut jne...

Jaakko Airasmaa
Offline Offline

Posts: 2043
Date Registered: 30.07.04

Re: Squawkbox ja grafiikka-asetukset
« Reply #15 on: 23.03.08, 22:13 »

....hemmetin mustaa kaikkien...ikkunoiden alle.......
Jaakko mainitsi vain, miksi SBn moduulien alle tulee mustaa. Wink
Mä kyllä mainitsin sen yleisesti Wink
...hemmetin mustaa kaikkien...ikkunoiden alle...

Nykyään käytän Ivapissa multi-pctä niin eipähän ole ongelmia vaikka AA korkeampikin.

EVGA 680i|Intel Core 2 Duo E6700@3.2Ghz|EVGA 8800GTS/640Mb|4096MB DDR2
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1