VF: 1.osaston johtaja siirtyy armeijan leipiin!

(1/2) > >>

TimoP:
Terveydys kaikille!

Huomenna 9.1 alkavat taas armeijat monella sadalla nuorukaisella, ja itsekin olen "onnekkaasti" saanut sujuteltua itseni mukaan tähän satsiin! Seuraavat 362 vrk vietän siis Tikkakoskella Ilmasotakoulun palveluksessa, joka saattaa myös osaltaa vaikuttaa hieman omaan toimintaani VF:ssä.

Vaikka armeijasta pääsee nykyään hyvin lomille ja internet-yhteydet ovat kunnossa myös varuskunnissa, saattaa varsinkin alkuviikkojen aikana olla pieniä ongelmia vastata mahdollisiin yhteydenottoihin toivottuun ripeään tahtiin. Jälleen kerran joudun siis pyytämään muilta pitkäjänteisyyttä 1.osaston asioiden kanssa.

Lentolistat tulevat löytämään tiensä sivuille aina ajallaan, ja tiukan paikan tullen on oma tyttöystäväkin opastettu käyttämään VFMP-ohjelmaa, jotta listat ovat sivuilla aina 25. päivä.


Kaikille oikein hyvää alkanutta vuotta!

-Timo

tumpelo:
Onnea matkaan sitten vain...

Yritetään pitää tämä 1. osasto sillä aikaa täällä kasassa 

MasterBaziz:
Quote

Lentolistat tulevat löytämään tiensä sivuille aina ajallaan, ja tiukan paikan tullen on oma tyttöystäväkin opastettu käyttämään VFMP-ohjelmaa, jotta listat ovat sivuilla aina 25. päivä. :)


Jaha siellon vissiin ekat kelpuutukset mädärilentäjän vaimoksi valmistuneet, tyyppikurssilla VFMP:en.

Ei muuta kun kauniita unia kotiutumisesta, alokas Pöntinen! =)

//basse

TimoP:
Terveiset armeijan harmaista!

Ensimmäinen loma oli ja meni tässä viikonloppuna ja kohtapuoliin taas suunnistetaan kohti Tikkakoskea.
1.osaston lentäjien listat laitoin jo nyt menemään sivuille, sillä ylihuomenna se ei olisi käytännössä enää onnistunut. Siispä toiminta jatkuu ilman ylimääräisiä katkoja taas ensikuussa..

Mikäli teillä 1.osaston lentäjillä on jotain kiireistä asiaa, laittakaa vain viestiä tuttuun osoitteeseen. Armeijasta käsin homma ei tietysti luista samaan tuttuun tahtiin, mutta jo tiedon perille saaminen tänne päähän nopeuttaa toimintaa lomilla!

Hyviä lentoja kaikille!

-Timo

zetair:
Terveisiä vain sinnepäin!

T: Mika

Navigation

Up one level

Next page