Aiheiden uudenlainen "lokerointi".

<< < (5/6) > >>

nisse90:
Tämä on minusta paljon parempi ratkaisu, kun edellinen! Kyllä on laiskaa porukkaa, jos ei jaksa edes skrollata sillä hiirellä. Suosittelen jonkun urheilu-harrastuksen aloittamista, että se kunto kasvaa!

ilkkapo:
Mielestäni tämä uusi systeemi on selkeä ja aiheet on jaoteltu helposti löydettäviksi. Toki se vie aikaa tottua tähän uuteen jaotteluun, mutta positiivinen juttu kokonaisuudessaan!

FIN1979:
moi

Toivottavasti nyt ei sitten kuitenkaan tule liikaa niitä alafoorumeita, muuten menee sitten hankalaksi tyyliin avsim foorumit tai http://discuss.projectai.com/  Project AI foorumit vasta hankala onkin kun on liian paljon alafoorumeita etc...

Nyt tämä ainakin näin jaoteltuna on ihan jees.

Mutta nyt tosiian kun ollaan menty näihin ilmailun alafoorumeihin niin saadaanko me nyt sitten se ruokafoorumi ? 

Jani

Harri_Laitinen:
Mielestäni ensisilmäys oli todella huono tässä nykyisessä lokeroinnissa. Ajattelin, että nyt näiden aiheiden selailu on hankalempaa.

Mutta tässä foorumia lueskellessa olen huomannut, että tämä nykyinen käytäntö on todella hyvä. Aiheet on lokeroitu hyvin ja selvästi huamattavissa. Esimerkiksi osto/myynti -palstalta löysin todella mielenkiintoisia aiheita todella huomaavaisemmin.

Eli propsit tästä.

Jabem:
Nyt kun tähän on yrittänyt totutella, niin täytyy sanoa, että melko sekavaksi on muuttunut foorumi. Tämä aiheiden jakaminen useampiin lokeroihin tekee sen, että etusivu on entistä täydempänä alueita.

Eniten ihmettelen tätä uutta ilmailufoorumin jakoa. Eikö Ilmailuvalokuvat-alueeseen voisi kuulua koko valokuvauskeskustelu. Spottauspuoli ilmailufoorumiin; kuten  aiemminkin? Miksi ilmailu-uutiset piti jakaa omaan foorumiinsa? Yhtä paljonhan ne ilmailua ovat kuin mikä tahansa muukin keskustelu. Tehdäänkö vielä föönifoorumi ja räpistinfoorumi, että keskustelualueita varmasti olisi tarpeeksi.

Janne

Navigation

Up one level

Next page

Previous page