Tapahtumia IVAO:ssa

<< < (45/61) > >>

Nikop:
Quote

Maanantaina 1.11. kello 19 alkaen pidetään Approach Controller-tason lennonjohtokoe Helsingin tutkassa. Kokelaana Juho Pyhäjärvi. Liikennettä tarvitaan paljon, niin IFR kuin VFR. Alempia lennonjohtoyksiköitä (TWR, GND, DEL) ei tule miehittää, mutta Tampereen tutkaa toivotaan paikalle.

Tervetuloa!


Muistutus - tämä siis tänään!

Nikop:
Tiistaina 7.12. kello 19 alkaen pidetään Approach Controller-tason lennonjohtokoe Helsingin tutkassa. Kokelaana Juho Pyhäjärvi. Liikennettä tarvitaan paljon, niin IFR kuin VFR. Alempia lennonjohtoyksiköitä (TWR, GND, DEL) ei tule miehittää, mutta Tampereen tutkaa toivotaan paikalle.

Tervetuloa!

Nikop:
Maanantaina 6.12. kello 18 alkaen pidetään Approach Controller-tason lennonjohtokoe Helsingin tutkassa. Kokelaana Olli Talso. Liikennettä tarvitaan paljon, niin IFR kuin VFR. Alempia lennonjohtoyksiköitä (TWR, GND, DEL) ei tule miehittää, mutta Tampereen tutkaa toivotaan paikalle.

Tervetuloa!

Nikop:
Sunnuntaina 19.12. kello 18 alkaen pidetään Approach Controller-tason lennonjohtokoe Helsingin tutkassa. Kokelaana Sami Qadri. Liikennettä tarvitaan paljon, niin IFR kuin VFR. Alempia lennonjohtoyksiköitä (TWR, GND, DEL) ei tule miehittää, mutta Tampereen tutkaa toivotaan paikalle.

Tervetuloa!

Nikop:
Sunnuntaina 26.12. kello 22 alkaen pidetään Approach Controller-tason lennonjohtokoe Kuopion tutkassa. Kokelaana Sami Qadri. Liikennettä tarvitaan paljon, niin IFR kuin VFR. Tornia ei tule miehittää, mutta Tampereen tutkaa toivotaan paikalle.

Tervetuloa!

Navigation

Up one level

Next page

Previous page