Tapahtumia IVAO:ssa

<< < (9/61) > >>

jukkapalander:
Terve!

Löysin netistä linkin eilisestä eventistä. Linkki sisältää mm. lentäjien ottamia kuvia lentojen eri vaiheista. Voisiko joku saksankielentaitoinen vaikka vähän suomentaa tuolta myös noita kommentteja eventin onnistumisesta jne.? 


http://www.edelweiss-va.ch/forum_phpbb/viewtopic.php?t=1361

kenkku:
Näköjään tuo eventti oli jonkinlainen tarkkuuslentokisa, pilotit kilpailivat mm. kuka saa lentoajan lähimmäksi, parhaasta laskeutumisesta sekä kuka kulutti polttoaineen tarkimmin.

Nopealla vilkaisulla taisi mennä eventti hyvin, kiittelivät lennonjohdosta ja joku sanoi että aikoo lentää Suomeen myöhemminkin, kun täältä löytyy niin hyviä skeneryjä.

sami:
Tänäänkin jälleen viikottainen fly-in Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä Ivaossa.

Samassa yhteydessä myös tornitreeniä uudelle lennonjohtajalle Helsingissä. Tornitreeni alkaa jo 17.30 EFHK:lla siis, itse "online day" virallisesti vähän myöhemmin.

jukkapalander:
Mukana ollaan, nähtävästi sitten Turun tornissa. Riippuen onko EFES paikalla. 

sami:
IFR-koulutus fly-in 21.11.06, kello 19.00 LMT

Ivao Finland järjestää aloittelijoille suunnatun tapahtumaillan 21.11.06, kello 19.00 alkaen. Tapahtumassa lennetään Helsinki-Vantaalta Pirkkalaan ja takaisin.

Tapahtumaan järjestetään ko.reitille täysi lennonjohtopeitto. Lisäksi paikalla on Ivao Finlandin henkilökuntaa lentämässä esimerkkinä, ja myös neuvomassa ja vastaamassa kysymyksiin. Tapahtumaa varten on luotu täysi ohjepaketti lennon fraseologiasta ja eri vaiheista. Lisätietoja saat tapahtuman kotisivulta.

> http://www.ivao.fi/tapahtumat/koulutus/
--

Muista myös Joulu Fly-in 16.12. kello 16-23 UTC, kohdekenttinä EFRO ja EFKT!  Tästä lisätietoja myöhemmin.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page