Laivakuvausta...

<< < (201/327) > >>

JKLaiho:
Quote

En kyl laivoista mitään ymmärrä, mutta nuo pelastusveneet on paljon alempana kuin mitä olen tottunut näkemään. Kunnon myräkkä, niin aallot hakkaa ne irti? Vai onko ne mittasuhteet sellaiset että vaan näyttää siltä?

Kävin tutustumassa laivaan viime viikolla. Telakan väki kertoi, että sisaraluksella oli ongelmia pelastuveneiden kanssa, kun Atlantin ylityksellä tuli paha keli. Etummainen pelastuvene hakkautui laitaa vasten. Niinpä Alluressa pelastusveneriviä siirrettiin noin veneenmitta taaksepäin ja rakennettiin kuvissa näkyvä "aallonmurtaja" venerivin eteen. Keli Atlantilla on joskus aika kova isollekin laivalle. Marinetraffic-sivuston mukaan alus on nyt lähestymässä Tanskan salmia.

skoda:
Meikäläinen oli "kokkina/väijynä" tuossa Vänössä uutenavuotena 1981-82 Hangossa  

pile:
Allure lienee 12 minuutin päässä sillasta. Näkynee tuolla:
http://www.trafikken.dk/wimpdoclet.asp?page=document&objno=117000

Edit:
[ Attachment not found - or removed ]

Makke:
Quote

Allure lienee 12 minuutin päässä sillasta. Näkynee tuolla:
http://www.trafikken.dk/wimpdoclet.asp?page=document&objno=117000


Ei näkyny ku hiukan komentosillan reunaa.
On muuten aika mahtava kokemus mennä tosta alta isolla paatilla, olin vuonna 2001 Adventure of the Seas:n kyydissä kun mentiin tosta sillan ali.
Tarttee katsoa jos jostain kätköistä löytyis jotain valokuvia matkalta.

kume:
Quote

Heh-heh! Janne-Henrikin mainio kuva "Mighty 02:sta" sai taas hetkeksi (& vilautuksen ajaksi) taas herkistelemään omia skönäri-aikojani...


Jukalla on ollut piälismiähen asema kuljv. H 5:lla, oliko tämä sellainen vanha Heikki-luokan vene?

Toimistosihteerin tittelillä palveluslettelossa näyttää esiintyvän S. Watjus. Merivoimien esikunnan venetoimiston "päällikkönä" toimi kesän -82 eräs värvätty rouva Watjus, voisikohan kysymys olla samasta henkilöstä? Olipa kiva mimmi ja loistava "esimies", eivät hyppineet esikunnan pikkukihot varusmiesparkojen varpaille ainakaan sinä kesänä. 

topi

Navigation

Up one level

Next page

Previous page