Laivakuvausta...

<< < (205/328) > >>

yeeman:
Ooooh, S/S Birger Jarlilla tein 60-luvun puolivälissä elämäni ensimmäisen laivamatkan Helsingistä Tukholmaan, eikä reissu kyllä unohdu konsanaan! Muistan mm. hyttien lakatut ovet, joiden alaosassa oli puinen ilmanvaihtosäleikkö. Käytävän valo siivilöityi siitä tunnelmallisesti yöllä pimeään hyttiin.

Sääli (joskin ymmärrettävää), että alukselle sittemmin rakennettiin nuo peräkannen lootat ja avoimet sivukäytävät tukittiin. Hienoa, että alus on kuitenkin taas Omalla Oikealla Nimellään kulussa.

Eftuman:
Kyllä noissa paateissa oli aika luxus fiilis.
Nyt meillä on Aurajoessa Nolla-Bore, jossa vielä mahdollisuus ihastella puusisustusta.

Turkulaiseen tapaan jotkut yrittävät sitäkin hätistellä pois...

Minultakin löytyy talvista 70-luvun kuvaa, jossa Aurajoki täynnä rakenteilla olevia laivoja. Joukossa taitaa olla pari Siljan uudisrakennettakin... Kaivelen jossain vaiheessa esiin.

Tässä taas kuvallista esimakua talvesta...

Cinderella
[ attachment removed ]

Birka Paradise
[ attachment removed ]

Pade:
Kyllä tuo CInderella oli hienompi vanhoissa väreissä. Muistan kun lähes joka toinen viikko käytiin sukulaisten töissä olllessa siellä. Kyllä oli hieno laiva ja harmi ettei enää lähde Helsingistä  .

Mikko J Virtanen:
Sattuuko kukaan tietämään mitä Silja Europa teki Olympiaterminaalilla tuossa viimeviikolla? Juu osaan minäkin arvata sen olleen tuuraamassa Symphonya/Serenadea, mutta arvailut eivät minua nyt kiinnostakaan.

Eftuman:
Ihan löytyy tietoa Silja Linen sivuilta....

Serenade telakalla 31.10.-11.11., jolloin Europa korvaa Hki-Stokis linjalla sen ja Baltic Queen taas Europan sijaisena Tku-Stokis linjalla.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page