Laivakuvausta...

<< < (249/327) > >>

Miksu:
XXI eli Walther-veneitä. Sillekkin suunnitelmalle kävi niinkuin ME262lle. Liian myöhään ja liian vähän ja jopa hieman väärin käytetty....

cabpilot:
Juu, niitäpä se varmaan oli.

yeeman:
Quote

XXI eli Walther-veneitä.

...mutta eikös XXI ollut paremminkin "Sähkövene" eli akkukapasiteetiltaan mahtava subbis, joka tosin syntyi Valtteri-ohjelman kylkiäisenä? U-2511:llähän Adi Schnee hiippaili huomaamatta aselevon solmimisen jälkeen brittilaivojen välissä näiden tajutessa tilanteen vasta jälkeenpäin lokikirjoja tutkailtaessa

Varsinaiset Valtterit olivat XVII ja XVIII -settiä?

Joka tapauksessa mahtipontisen näköisiä makkaroita nuo olivat katsella. Kerran harkittiin bileiden järjestämistä Julietille, mutta toteutumatta jäivät nekin.

Vesikko oli lapsuuteni salaperäinen suuruus, mutta vasta puoli vuosisataa piti tulla mittariin, ennen kuin pääsin katsomaan sitä sisältä.

cabpilot:
Nyt piti ihan tarkistaa. 

Foxtrot: http://en.wikipedia.org/wiki/Foxtrot_class_submarine

Zulu: http://en.wikipedia.org/wiki/Zulu_class_submarine

Whiskey: http://en.wikipedia.org/wiki/Whiskey_class

XXI:n perillisiä olivat.

XXI:  http://en.wikipedia.org/wiki/German_Type_XXI_submarine

Miksu:
No oli miten oli. Waltherithan olivat tosiaan siitä hienoja että kulkivat veden alla melkeenpä nopeammin kuin päällä. Lisäksi monien himoitsemat snorkkelit tulivat "vakiovarusteena" vasta XXIhin, mikä mahtoi hieman sapettaa muita suklarimiehiä. Ja sapetti oikeen kunnolla.

Eipä ole kauheasti saksalaisten tornisuunnittelu muuttunut 40 vuodessa Lisäksi tornimiehistön olemus sopisi täydellisesti Das Bootin jatko-osaan.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page