Laivakuvausta...

<< < (33/327) > >>

0999:
Vici Tallinnassa 13.8.2006.... Komia kukka...

[ attachment removed ]

Gladstone:
Quote

Silja Star -nimeähän kantoi 90-luvun alussa myös eräs toinen surullisen kuuluisa alus, joka upposi 28. syyskuuta 1994 Itämereen.


Ja tuo ikävällä tavalla historiaan jäänyt alus taitaa olla lisäksi se toinen niistä kahdesta laivasta jotka ovat sahanneet Suomesta Ruotsiin sekä punaisena että valkoisena. Silja Europaahan ei voi kolmanneksi laskea kun se ei ehtinyt yhtään matkaa punaisena tehdä.

citabria:
Quote

Norjalaiseen vielä palatakseni. Kalevassa mainittiin että miehistö laulaa mastoissa pois lähtiessä. Satuikko kukaan kuulemaan meripoikein ja -tyttöjen laulua?

Hei Anna.
Eivät laulaneet, vaisuja olivat ja haikeina vilkuttivat uusille ystävilleen jotka jäivät satamaan kaipaamaan...Olivat kuulemma merellä vasta laulaneet, ainakin valtalehdessämme niin sanottiin. Mutta Rölli huiskutti saattoveneessä yhdessä Metsänhengen kanssa!

FINLAS:
Laitetaas taas pitkästä aikaan muutama laivakuvakin. Tässä nyt siis pari kuvaa Akerin Turun telakalla rakenteilla olevista laivoista. 

1. Color Linelle tuleva MS Color Magic.
[ attachment removed ]

2. Royal Caribbeanille tuleva Libertty of the seas alkaa olla jo varsin hyvässä vaiheessa.
[ attachment removed ]

3. Eli tällainen tuosta Liberttystäkin tulee. Tämä siis sen sisaralus Freedom of the seas joka lähti Turusta 13.4.06.
[ attachment removed ]

Aaltonen:
On tuo jumalavita kyllä jotain niin uskomattoman upeeta katella tollasia, että tollanen määrä rautaa saadaan yleensä nippuun ja pysymään pinnalla ja tossa mittasuhteessa....
Ei vaan pysty ymmärtämään. 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page