Äänestysten äänimäärien järjestys tulossivulla

(1/1)

ilkkapo:
Olisiko mitenkään mahdollista saada lajiteltua äänestyksissä olevien vaihtoehtojen äänimäärät suuruusjärjestykseen? Nyt tulossivulla vaihoehdot ovat siinä järjestyksessä missä ne polliin laitettiin. Olisi huomattavasti helpompi katsoa mikä vaihtoehto on keulilla, jos äänet olisivat suuruusjärjestyksessä.

Lauri:
Hehe!!  Ajattelin nimittäin hetki sitten juuri samaa, kun selasin tuota lempi radiokanavasi-ketjua (jossa on paljon vaihtoehtoja). Voisi olla hyödyllinen systeemi, jos sen saisi toteutettua vielä sillä tavalla, että pollin pitäjä saisi päättää alkujärjestyksen, mutta äänen annon jälkeen tuo suurimmuusjärjestys astuisi voimaan. Tämä menee varmaan jo liian monimutkaiseksi.. 

ilkkapo:
Juuri tuosta radiokanava-pollista tämän lajittelun keksinkin! Niin monta vaihtoehtoa ja hankala katsoa mikä on kärjessä.

hpman:
Olisiko myös mahdollista lisätä äänestykseen joku "jätä vastaamatta"-nappi, jota painamalla ääni ei rekisteröidy mihinkään, mutta äänestyksen tulokset näkysivät aina suoraa tuolla threadissa. Nyt pitää joka kerta painaa "näytä tulokset" jos ei ole vastannut äänestykseen.

Navigation

Up one level