Yhteistoimintaa!

<< < (5/9) > >>

tepe:

Tein tehtävän nyt vielä Kurskiin niin testaillaan vielä  ??

tepe:
JPV on tehnyt meille Suomenlahden kampanjan Scorched Earthin generaattorin ympärille. Myös ensimmäiset tehtävät on nyt laadittu ja ovat valmiina lennettäviksi. NL:n tehtävän laatijana toimii JPV ja Suomen Armeijan taas allekirjoittanut.

NL on kampanjassa hyökkäävä osapuoli ja sen tehtävänä on nousta maihin Suursaareen ja vallata siellä olevat kaksi taajamaa ja pitää ne hallussaan. Tätä tarkoitusta varten sille on osoitettu panssaroitu maihinnousuosasto kuljetusaluksineen sekä sitä on tukemassa myös raskaita merivoimien yksiköitä saattueineen. Lisäksi NL:n ilma-aseella on ratkaiseva osa maihinnousuosaston suojaamisessa, maihinnousun valmistelussa sekä tietysti vihollisen ilmatoiminnnan häiritsemisessä ja ilmatiedustelun suorittamisessa. NL:n ilmavoimat operoi Lavansaaren ja Seiskarin kentiltä. Meriyksiköiden sijainnista ei ole tässä vaiheessa tiedustelutietoa olemassa (muuta kuin tietysti NL:n päämajassa, josta tiedotetaan sen alaisille yksiköille erikseen)

Suomen Armeijan yksiköiden tehtävänä on estää Suursaaren valtaus. Suursaarta on linnoitettu maihinnousun estämiseksi ja siellä toimii panssari, sekä PST yksiköitä. Lisäksi mantereella on reservissä joitain yksiköitä joita voidaan tarvittaessa kuljettaa Suursaareen. Suomen merivoimilla on myös valmiudet operoida Suursaaren alueella ja käyttöön on osoitettu merivoimien raskainta kalustoa saattueineen. Ilmavoimien tehtävän on tiedustella maihinnousuosaston sijainti, häiritä/tuhota sen matkaa Suursaareen ja luonnollisesti tukea maajoukkoja maihinnousun torjunnassa. Lisäksi tehtäviin kuuluu tavanomaista partiointi ja suojaus tehtäviä.

Ehdottaisin että lentäisimme tänään ensimmäisen tehtävän joskus klo 21 tienoilla. JPV ei pääse mukaan, mutta kuten sanottu tehtävät on tehty briefauksineen - allekirjoittanut toimii hostina ja lentää LW:n puolella.

Ne joita kiinnostaa / pääsevät osallistumaan tämän illan sessioon voisivat laittaa vastausta vaikkapa tähän threadiin niin tiedän että generoinko tehtävän valmiiksi vai en. Lisäksi jokainen osallistuja joutuu tekemään illaksi päätöksen siitä kumman joukoissa  lentää - osa joutuu valitettavasti lentämään Isä Aurinkoisen puolella  (tasataan ryhmät sitten illalla - samalla puolella joutuu lentämään sitten tämän Suomenlahti kampanjan loppuun asti)

SE taustatietoa:

SE kampanjahan toimii sillä periaatteella että tehtävät laaditaan aina yhden virtuaalitunnin ajaksi. Tehtävät laaditaan selainpohjaisella editorilla jossa liikutellaan maa, meri ja ilmayksiköitä ja annetaan niille tiedustelu, partiointi, hyökkäys yms. tehtäviä. Suunnittelun jälkeen SE ohjelmasta voi generoida normaalin IL-2 Coop:n ja se lennetään tavalliseen tapaan, jonka jälkeen hostin koneen loki-tiedosto lähetetään takaisin SE palvelimelle, analysoidaan ja kartan tilanne päivitetään.  Jokaista tuntia ei tarvitse lentää itse vaan tehtävät voi tehdä ja antaa koneen pyörittää ne omin voimin.  Yhtäaikaa ei voi olla käynnissä kuin yksi tehtävä.

Erona noihin muihin online-sotiin SE:ssa on se että se on selkeästi tarkoitettu kahden nimetyn joukon, esim. laivueen väliseksi mittelöksi. Kuka tahansa ei voi tehtäviä suunnitella, generoida ja raportoida vaan se pitää tapahtua nimettyjen henkilöiden toimesta. Lentämään voi periaatteessa halutessaan ottaa ketä tahansa. Lisäksi tehtävät suunnitellaan waypoint tasolla ja kuten jo aikaisemmin mainitsin myös meri- ja maayksiköille.

Suomenlahti kampanjan tilastot löytyvät jatkossa osoitteesta http://kapsi.fi/~opex/SE2/Statistics/MP-Statistics.php. Nythän siellä ei näy vielä kuin niitä Kurskin harjoittelu tehtäviä. SE kampanjageneraattorin kotisivut löytyvät osoitteesta http://seow.sourceforge.net/

Rutilus:
Mukana ollaan. Kahdeksalta pääsen karkaamaan vapaalle joten yhdeksän jälkeen linjoilla varmaankin olen.

Toivottavasti kotimaan puolelle pääsee mutta eiköhän muutaman nallen jälkeen voisi yypereillä lentääkin

ingerman:
Mukana ollaan. Puol ysiltä varmaankin linjoilla...

juuuso:
Mukana ollaan. Lähelle yhdeksää menee kuitenkin ennen kuin pääsen linjoille.

Quote

Toivottavasti kotimaan puolelle pääsee mutta eiköhän muutaman nallen jälkeen voisi yypereillä lentääkin


Samoilla linjoilla Stoken kanssa mutta ilman nallea

Navigation

Up one level

Next page

Previous page