VATSIM/IVAO-huumoria

<< < (81/82) > >>

h-enri:
Niinkuin tämäkin viesti, myös kaksi viimeistä sivua polkee tyhjää p*skaa, jeij kivaa!

Pe7e:
Quote

Mistä tämä tieto löytyy sille "Pentti Peruslentäjälle" joka just nyt haluaa lähteä lentämään mutta ei halua pilata kenenkään realismia? IVAO ei tuota tietoa anna, Finnairin sivuilla pitää mennä aikataulun kautta jolloin pitää tietää mikähän se lentoväli olisi missä kutsu voisi olla käytössä. Amadeus samaten. Googlea voi käyttää mutta se ei ole millään tavalla virallinen, eikä sen tuloksista voi olla 100% varma.

Miten se "Pentti Peruslentäjä" osaa just nyt heti IVAOon mennä, jos se ei tiedä mistään muustakaan mitään? Enkä nyt enää oikein ymmärrä mitä haet takaa. Haluatko (tai siis haluaako se "Pentti Peruslentäjä") lentää jollain tietyn reitin kutsulla, vai miksi jotain pitää tarkistaa sieltä Finnairin aikatauluista tai muualta? Noita erikoislentoja kun ei löydy sieltä mistään. Se numero vaan on AY7xxx. Jos sitä käyttää niin ei ainakaan satu kenellekään samaa numeroa joka sitten sattuu lentämään jotain "oikeaa reittiä"...

Eli jos se Pentti Peruslentäjä haluaa nyt vaikka lentää Helsinki-Timbuktu A380:llä niin se voi lentää vaikka numerolla AY7001. Tai AY7987. Tai 7513. Tai millä tahansa 7 alkuisella nelinumeroisella numerolla. Meneekö jakeluun?

Saikksa:
Älkääs nyt, puhutaan nyt tämä asia täysin selväksi kun ollaan alotettukin, vältytäänpä tulevaisuudessa vastaavanlaisilta tappeluilta. 

Lauri FIN918:
Hei oikeesti.
3 sivua menny off topiikkiin, Admin tullu jo sanomaan ja silti te jatkatta .
Pistäkää oma topiikki tälle ja lopettakaa täällä siitä puhunen.
Kiitos.
Lauri

Pe7e:
Quote

Hei oikeesti.
3 sivua menny off topiikkiin, Admin tullu jo sanomaan ja silti te jatkatta .
Pistäkää oma topiikki tälle ja lopettakaa täällä siitä puhunen.
Kiitos.
Lauri

"Admin" tehköön päätöksensä sitten itse. Jos katsoo tarpeelliseksi tehdä tästä oma ketjunsa, tekee sitten niin. Tai puhdistaa tämän tästä joutavasta horinasta.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page