Add-Onia sun muuta uutta

<< < (29/37) > >>

ckur:
Quote

Nyt näyttäs tilaamani 1946 lähteneen postiin tuolta play.com:sta. Toitottavasti Joulu ei sotke postiliikennettä pahasti ja paketti olisi täällä ensi viikolla...


Tuo on vähän hämärä, ensin siellä luki että lähti 13. joulukuuta ja nyt yhtäkkiä se onkin 15. päivä. SimHQ:n sivuilla joku kertoili että tuo play.com on aina ollut luotettavan oloinen joskin hidas paikka. Mutta joka tapauksessa tuon pitäisi ehtiä hyvinkin jouluksi tänne.

Niin ja jos ei vielä jollekkin auennut niin nöyrryin ja pistin tuon '46:n tilaukseen tiistaina  Sen ois kyllä tänään saanut ihan täältä Poristakin, mutta en viitsinyt maksaa siitä melkein 50€:a, joten tilasin tuolta.

tepe:
Quote

Tuo on vähän hämärä, ensin siellä luki että lähti 13. joulukuuta ja nyt yhtäkkiä se onkin 15. päivä. SimHQ:n sivuilla joku kertoili että tuo play.com on aina ollut luotettavan oloinen joskin hidas paikka. Mutta joka tapauksessa tuon pitäisi ehtiä hyvinkin jouluksi tänne.


Joo mulla sama juttu - eilen luki että lähtenyt 13. ja tänään tuli mailivahvistus että lähti 15. ?? Uskon että ne tulee sieltä joka tapauksessa,

Rutilus:
Tänään olisi meikäläiselle postitettu eli maanantaihin menee.

ckur:
Ja viesti Olekilta:

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/63110913/m/9981016715?r=9871026715#9871026715
Quote

Originally posted by Oleg_Maddox:
Marry, happy, woundeful, etc Christmas to you all!


News:

Probably tomorrow or aftertomorrow we will release beta patch for 4.07m and same patch for dedicated server to test online Win2K etc.
There also will be several corrections that were found by users after release of Il-2 1946.

Notice:
 New default skins for some old planes will be in final release of 4.7x with separate of main content download.

Other than that I'm fine on my side and waiting 31 to selebarate new year with my family at home.

BoB development: Is going relatively well. Absolutely all forces of development team are switched to this new sim.

Our team will have vacation from December 30 to January 9th. So if you'll find anything serious in beta - you should report not early than January 8th (that to do not miss your message in hundreds coming for that period)
However I would say that the patch that we will release from my ftp here in this room will be almost final version, so if there will be changes - they will be probably minimal.
The main thing  to test - compatibility online with different OS systems.
There also will be changes of performance of some last planes and also changes in view object where were placed some wrong digits (that corrected with the help of our sim community now).

Once more Marry Christmas!

Eli kuten tuossa sanotaan että tämä päivitys on sitten viimeisiä laatuaa tälle pelisarjalle, korkeintaan pientä viilausta.

OPe:
4.071m päivitys on ladattavissa.

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/63110913/m/3231022815

Navigation

Up one level

Next page

Previous page