Tiedostoalueelle päivitystä?

(1/2) > >>

Welmu:
Olisikohan mahdollista saada tuonne tiedostoalueelle jotain muutoksia sekä käyttöliittymään että logiikkaan?

Esimerkiksi tuolla Aircraftin alla ei aina oikein tahdo ymmärtää noitten "General Aviation" ja "Others" eroa,
kun vähän saman tapaisia koneita on kummassakin paikassa.

Ei tuo nykyinen käyttöliittymä muutenkaan ole mikään maailman paras. Minusta noissa yksittäisissä tiedostoalueissakin (esim. Scenery->Finland) on joskus sellaisia
kummallisuuksia, että uusimmat tiedostot voivat olla ylimpinä, mutta yleensä tiedostot ovat kuitenkin aikajärjestyksessä.
Olisi myös kiva, jos tiedostot olisi eriteltävissä simuversion mukaan varsinkin viimeistään sitten kun FsX ilmestyy.

Joku AvSim:in tai FlightSim:in tiedostoalueiden tapainen systeemi olisi hyvä täälläkin.
Tiedän, että tuollaisen aikaan saaminen vaatii aikaa ja vaivaa, mutta tarvetta alkaisi todellakin olla.

- Ville -

mk04:
Juuri näin. Enää ei edes tule katsottua kuin uusimmat päivitykset ja Suomen sceneryt tuolta. Etsiminen on hankalaa, kun mukana on jotain Fs98:n aikaista tavaraa. Jos pitää etsiä esimerkiksi Finnairin uusinta plaania tai jotain repainttia ai-koneelle menen mukisematta hakemaan avsimistä, sietä ne löytää niin paljon helpommin.  Jos etsisin Finnarin plaaneja täältä minun pitäisi joko kahlta koko ai routes osasto läpi, mitä tosin selaimen oma etsi-toiminto auttaa tai käyttää sivun omaa hakusivua ja etsiä niitä plaaneja jostain FS98:n aikaisesten höyry-ysien seasta.. Enkä edes löytäisi sitä, sillä siellä ei ole aikoihin ollut mitään mielenkiintoisia tai tuoreita plaaneja.
Kuitenkin tällä sivulla on kaksi ehdotonta etua: 1) Sivuja voi selata myös gategorioittain, ilman hakuun sekaantumista, tosin sitä häiritsee seassa pyörivät vanhempien versioiden palikat
2) Turhaa jakoa miljoonalle eri sivulle ei ole tehty tyyliin koneet s.1, koneet s.2 ärsyttävä ja hidastava valitettavan yleinen ominaisuus muualla netissä.

Ehdotankin seuraavaa: Hakutoiminnon laajennus, niinkuin Villekin jo ehdotti sekä mahdollisuus valita minkä versioiden lisäosia näytetään, myös selailuvaihtoedossa. Ja vielä otetaan vaikka niitä uusia scandinaavisia repaintteja ja plaaneja tänne, että saadaan mielenkiinto pysymään yllä.

wezzer:
Quote

Enkä edes löytäisi sitä, sillä siellä ei ole aikoihin ollut mitään mielenkiintoisia tai tuoreita plaaneja.
Ja vielä otetaan vaikka niitä uusia scandinaavisia repaintteja ja plaaneja tänne, että saadaan mielenkiinto pysymään yllä.


Sami pystyy vastailemaan noihin haku- ja simuversiojuttuihin minua paremmin, mutta minä voin kommentoida tätä asiaa. En valitettavasti ehdi päivittämään tiedostokirjastoa saati sitten etsimään uusia jännittäviä lisäosia kovinkaan aktiivisesti juuri nyt, sillä valmistaudun ensi viikolla alkaviin yo-kirjoituksiin. Olen kuitenkin yrittänyt maksimissaan viikon välein käydä lisäämässä meille lähetetyt tiedostot, mutta valitettavan harva lisäosien kanssa pakertaja lähettää niitä meille.
Antti

sami:
Joo laittakaa vaan kaikkia tähän liittyviä ehdotuksia tulemaan siitä että miten uusi tiedostokirjasto pitäisi toteuttaa.

Tuon nykyisen pohja on monta-monta vuotta vanha ja se menee kokonaan uusiksi kyllä. Eräänlainen ikuisuusprojekti sekin 

Welmu:
Quote

En valitettavasti ehdi päivittämään tiedostokirjastoa saati sitten etsimään uusia jännittäviä lisäosia kovinkaan aktiivisesti juuri nyt, sillä valmistaudun ensi viikolla alkaviin yo-kirjoituksiin.

Tarkoitiin päivityksellä nimenomaan käyttöliittymää, en sisältöä. Tsemppiä vain kirjoituksiin
äläkä anna FSN:n häiritä niitä. 

- Ville -

Navigation

Up one level

Next page