VF:n B757:n tallennetun lennon jatkaminen ei onnistu

(1/3) > >>

oskari:
Latasin lentäjien alueelta B757:n ja tein koelennon, jonka tallensin 10 minuutin lentelyn jälkeen. Kun yritin jatkaa tallennettua lentoa myöhemmin, simulaattori kaatuu heti alkuunsa yrittäessään ladata maisema osia (käynnistyspalkissa näkyy teksti "Loading scenery objacts"). Onko kukaan törmännyt vastaavaan tilanteeseen ja miten sen saa korjattua?

Riku:
Minulla tulee sellain että kun olen tallentanut lennon ja jatkan sitä niin lentokone alkaa mennä ihan sekaisin

zokkeri:
Quote

Minulla tulee sellain että kun olen tallentanut lennon ja jatkan sitä niin lentokone alkaa mennä ihan sekaisin


Sama juttu mulla. Mulla menee autopilotti sekaisin niin, ettei se enää tottele komentojani ja kun siinä on sitten hetki yritetty konetta suoristaa niin simu kaatuu .

oskari:
Ongelmani on, että tallennettu B757-lento ei käynnisty lainkaan. Muilla koneilla ei kyseistä ongelmaa ole. Kun esittämääni ongelmaan ei näytä apuja löytyvän, niin onko tilanne se, että kukaan B757 pilotti ei käytä VF:n konetta, tai jos käyttää, niin ei milloinkaan tallentanut lentoa ja yrittänyt jatkaa sitä?!

juhake:
Quote

Ongelmani on, että tallennettu B757-lento ei käynnisty lainkaan.


En tiedä saisiko tänne foorumille tulla hyppimään "ulkopuoliset", mutta jos koneessa on Lonny Paynen vai olikohan Ken Mitchellin paneeli, niin sen ongelmana on että se ei jostain syystä tue tallennusta.

Navigation

Up one level

Next page