Terveisiä armeijasta!

(1/1)

TimoP:
Tervehdys kaikille!

Huomasin tässä, että edellisistä viesteistäni on jo useampia viikkoja. Lentolistojen jaossa ei liene ollut mitään ongelmia, joskin saman kuun aikana en ole kaikille halukkaille pystynyt järjestämään 2.lentolistoja lisälentoineen.

Ilmeisesti lentotoiminta on jatkunut kuitenkin aktiivisena, sillä selvityksiä on postiin valunut joka kuun jäljiltä mukavia määriä. Vatsim-lentojen määrää en ole seuraillut, mutta toivottavasti toiminta on silläkin saralla ollut aktiivista ja ehkä muutama uusikin on löytänyt tiensä virtuaalitaivaalle. Ilmeisesti suurempia flaikkareita ei ole ollut(?), mutta niitähän saa aina kun joku aktiivisesti järjestää!

Meikäläisen touhut Tikkakosken Ilmasotakoulussa jatkuvat toinen toistaan mielenkiintoisempien ilmailuaiheiden parissa, ja jossain vaiheessa koulutusta saatetaan simustakin löytää apua asioiden opiskeluun! Muutamia virtuaali-ilmailusta innostuneita kavereita on samasta joukkueesta löytynyt, ja yksi onkin jo alkanut kuivaharjoittelemaan innostuneesti lennonjohtohommia! Toivottavasti siis uusia harrastajia on jatkossakin tulossa virtuaali-taivaalle.

Itse olen jo viimeiset pari viikkoa ollut sairaana, varuskuntasairaala ja muutamat lääkärikäynnit ovat haitanneet inttitouhuja sekä harrastelua viikonloppujen aikana. Toivottavasti saan itseni tästä pikaisesti kuntoon ja samalla aktivoitua myös omaa VF-toimintaani.

Muistakaa taas ilmoitella, mikäli jokin homma VF:n puolella ei tunnu hoituvan lähes normaaliin tapaan. Välillä vaatii pientä piiskausta, että saadaan asioita eteenpäin!

Hyviä lentoja kaikille, nähdään virtuaali-taivaalla!

zetair:
Terve! Kyllä täällä on homma handussa. Toivottelen mielenkiintoisia hetkiä sinne armeijan harmaisiin, ja toivon pikaista paranemista!

T: Mika

Modiale:
Tervehdys,

Quote

armeijan harmaisiin

Sinisiin 

zetair:
Nonniin tulihan se sieltä! Meinasin laittaa kyllä "sinisiin".

T: Mika

Navigation

Up one level