jyrän aiheellinen lento katko :0)

(1/1)

woordi:
Moi!

Tosiaan on semmonen maailman tärkein juttu mänössä taas. Mitenniin tuas? No kolmas mänössä, mutta mänköön Vaikka kuin naurattaa kirjoittajaa, niin silti noita hampaita välillä kiristää. Muutama kuva projektista, eli koti ohjaamo   .

Vaimo on paras just tuohon värin levittämiseen. Ainahan ne on värjäämässä kaikki karvansa 
[ attachment removed ]
[ attachment removed ]

Tältähän se torppa näyttää edestäpäin
[ attachment removed ]

Ja takaa aika samanlaiselta
[ attachment removed ]

Talli takaa, kerta takuapäin ruvettiin kuvaamaan
[ attachment removed ]

Ja nämä pitäisi laittaa vapuntienoilla...
[ attachment removed ]

Tänne
[ attachment removed ]

Saannen esitellä raksatyttömme Iitu (Jackrussel 7kk)
[ attachment removed ]

Ja Otto 4v (Jakcrussel)
[ attachment removed ]

Marski:
Muistathan varata nyt jo etukäteen paikat laajakankaalle yms. tärkeille simutavaroille, ettei vaan tule jatkossa katkoja? 

tepe:
Ei muuta kommentoitavaa kuin tutulta näyttää ...

Saatiin talo valmiiksi viime vuonna  , mutta tälle vuodelle jäi vilä talli, pihat yms., yms.

ei muuta kuin tsemppiä projektiin !!!!

Bumerangi:
Missäpäin taloa rakentelet?

Otappas kuvia "ohjaamosta" sitten kun valmistuu

motojuzzi:
Pistin nyt tähän vaikken uutta rakennakkaan, mutta kuitenkin on kodin kunnostuksesta kyse. Eli tosiaan niin kuin olen hehkuttanut, muutin tässä jokunen viikko sitten (heti reservin auringon saavutettua zeniittinsä) Tampereelle omaan kämppään, ja aloin hyvin hitaaseen tahtiin remontoimaan seiniä. Nyt on makuuhuone viimein lähes valmis, ja voin käydä olohuoneen kimppuun, toisessa huoneessa kun pitää voida asua samaan aikaan kun laittaa toista. Fuksiviikon alkuun mennessä (21.7) pitäisi saada olohuone kuntoon ja huonekalut sisään, sitten olis enää eteisen maalaus ja vessan remppa, jonka tosin tekee joku firma (löysivät prkle kosteutta muovimaton alta, ja menee pinnat vessa-pesuhuone-yhdistelmästä uusiksi. Jonkin aikaa pitäis sitten elää ilman suihkua..).

Mutta kaiken tämän jauhamisen pointti on se, että ilmaan en ole hetkeen pääsemässä, mutta ei tarkoita sitä, ettenkö palaisi taivaalle kunhan saan elämän täällä kondikseen. Nuo naisetkin kun tuottaa päänvaivaa aina välillä niin pirusti..  Piti asennella tähän läppärille TS ja Illu, mutta nyt se päätti taas mennä paskaksi, ja takuuhuoltoon vie Fujitsu-Siemens-Piece-Of-Shitin tie. (Jo toista kertaa muutaman kuukauden sisään..    )

Eli semmosta, kuvia ajattelin pistää projektista sitten, kun voi taas käyttää konetta pidempiä aikoja (nyt lähinnä lyhyitä nettisessioita minimitehoilla, jottei tuo laakerivikainen tuuletin poksahda kokonaan). Aika lohduttoman näköiset oli nuo makkarin seinät vielä viikko sitten.


   Hyviä hyppyjä  ,
       /Käry

Navigation

Up one level