Miten on foorumilaisten kestävyyskunnon puoli?

<< < (33/44) > >>

454454:
Olen juossut Cooperin vain kerran. Noin 30 vuotta sitten muuan ystäväni ehdotti, että menisimme Eläintarhan urheilukentälle kokeilemaan sitä. Koska en ollut koskaan harrastanut minkäänlaista juoksua, laadin itselleni aikataulun 2400 metriä varten. 100 metriä juostuani katselin ensimmäisen kerran kelloa, koska minulla ei ollut hajuakaan siitä juoksenko hiljaa vai kovaa. 

Parin kierroksen jälkeen lisäsin hieman vauhtia ja jaksoin hyvin loppuun asti. Tulos oli 2500 metriä. Sen jälkeen ei ole tullut juostua  -  käytän busseja ja raitiovaunuja. Se on tietysti korkeamman elintason merkki, mutta en halua rehvastella...

toni.pulkkinen:
Quote

Joo aika kovaa poljin ja lähtö oli 07:05 ja perillä n. 20:50.
Harjoituskilpapyörä Nakamura muttei edes pyöräilykenkiä ( mikä nyt kaduttaa ). Eka 250 km meni ok, mutta siitä liikkeellelähtö oli jo tuskaa. 280 km kohdalla en saanut erästä traktoria kiinni jonka imuun pyrin helpottaakseni menoa..sain 37 km/t ja traktori meni 50 km/t. Melko vaarallista kun tiellä pyyhältää rekkoja 90 km/t ohi noin 30 cm päässä kyynärpäästä. Loppumatkasta meno suorastaa hyytyi 22-25 km/t menoksi ( jalkineiden takia ). Ei kestänyt ollenkaan painaa jalalla pedaalia enää 300 km jälkeen.
Eka 100 km jälkeen vedin ylämäkeen 40 km/t pyörätiellä...ei ristinsielua liikenteessä. Sen veran taktikoin, että katsoin että tuulensuunta oli yritykseen otollinen. Suurin katastrofi oli kun eräällä huoltamolla yritin lisätä painetta niin se alensikin sitä..vedin 50 km 200 km jälkeen 7 aty sijasta 4-5 atylla ( bar ? ). Tavaraa ei ollut mukana yhtään ja vaatettakin vähän. Serkku ja hänen isä ovat kilpapyöräilijöitä..sain tekniikkaan pientä avustusta, mutta pitivät itse matkaa järjettömänä yhdellä kertaa.

On yksi suomalaisukko vetänyt 800 km/t 24 h aikana..Tampere-Enontekiö muistaakseni. Taitaa olla Guinnessissa.

Uimahallissa hiljattain yksi kaveri ( treenas teräsmiesskabaan ) sanoi polkeneensa Oulusta Nilsiälle ja takaisin ( sivu 250 km ).


Minkälaisella harjoittelutaustalla tuon reissun ajoit?

Tuomas123:
Viime syksynä juoksin coopperista 2500m  Veikkaan että menis nyt ehkä vähän enemmän, kn on tullut enemmän kuntoiltua kun aiemmin.

mskytta:
Oho, kevään kynnyksellä tämänkin ketju aktivoitui. Onkos Arttu menossa Savonlinnaan kisoihin viikon päästä? Itsellä on vielä ikää vuosi liian vähän tai kymmenen liikaa, joten vuosi aikaa vielä treenata. Eipä ole Cooperia tullut juostua oikeasti moneen vuoteen. Tämän vuoden tavoitteena on 3400m ylitys ja seitsemän kolmen tonnin cooperia yhteen menoon. Tuohonkin saa vielä kesän aikana pistää tossua toisen eteen.

doggie2:
Quote

Minkälaisella harjoittelutaustalla tuon reissun ajoit?


Pisin lenkki ennen tuota oli 100 km vuosia aiemmin maastopyörällä. 30-40 km lenkkejä muutama viikossa kuukausien ajan ennen lenkkiä..sykkeellä 138-140...siihen joitakin vetoja 55 km/t nopeudella + jonkun verran rullahiitoa ja uintia. Nakamura oli noin 2 v vanha eli suht tuore.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page