Miten on foorumilaisten kestävyyskunnon puoli?

<< < (37/42) > >>

doggie2:
50 kilometria rullien sauvojen kanssa. Jotenkin raskasta tuli rakko käteen.

Jonezi:
Taisi tossa keväällä mennä 2300m
Ihan liian huonosti

kartano:
Tänään oli historiallinen päivä. Kävin lenkillä!

Jos ei nyt mitään bussipysäkille juoksemista lasketa, niin edellisen kerran otin juoksuaskelia 9. heinäkuuta 2003. Että tollanen pienehkö seittemän vuoden tauko on tästä puuhasta. Siinä mielessä oon tyytyväinen, että jaksoin kuitenkin juosta pysähtymättä tunnin. Sports Tracker sanoo, että 8.8km tuli taivallettua. Jos jalat tai muut paikat ei nyt ihan paskaksi tosta menneet, niin käyn kyllä piruuttani koittamassa sitä cooperia ens viikolla. Edellisestä 12-minuuttisesta onkin sitten vähän enemmän aikaa kulunut, se oli just ennen intin päättymistä 30. tammikuuta 1992.

Update: Nonni, nyt on kokeiltu. 2710m meni Cooperissa. Oon erittäin tyytyväinen tohon, kun tosiaan on viime vuodet tehty vain salitreenejä ja työpaikkapyöräilyä. Mä oon vain kerran aiemmin juossut enemmän ja se oli intissä saapumiserälle tehty Cooper. Silloin meni 2850m, mutta olin kuitenkin 20v nuorempi ja 15kg kevyempi.

Quote

Tavoitteena tietysti yli 3500m yli kolmevitosena.


Noh, miltäs näyttää tavotteen suhteen nyt kolmevitosena.

-m

mskytta:
Siitä se Mikko lähtee. Varo vaan, helposti jää koukkuun 

Quote

Noh, miltäs näyttää tavotteen suhteen nyt kolmevitosena.

-mAika huonolta valitettavasti näyttää... 

Tavoite oli alkuvuodesta debytoida M35 halli-SM:ssä lyhyillä ratamatkoilla, mutta nyt on tavoite saada oikean jalan reisiluu sorvattua kesän aikana siihen kuosiin, että lonkka liikkuïsi normaalisti eikä rikkoisi lonkkamaljaa. Eli lonkkaleikkausta odotellessa tällä hetkellä. Tämän vuoden juoksukilometrit on huikeat kaksi kertaa 6,8km - huonolla menestyksellä. Onneksi tennis onnistuu vielä. "Liika" urheilu kasvuiässä saattaa näemmä aiheuttaa ikäviä yllätyksiä myöhemmällä iällä. Mulla yllätyksen nimi oli "hip inpingement". Leikkauksella tuosta onneksi pitäisi päästä eroon, mutta 3-4kk toipumisaika vaan voi olla tuskaista olla liikkumatta.

mskytta:
Foorumilaisten kovin tässä sarjassa nappasi hienon hopeamitalin SM-maastoista. Onneksi olkoon Arttu, hieno loppukiri 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page