Sikareista

(1/4) > >>

finnpilot86:
Tervehdys foorumilaisille. Näin heinäkuun lähestyessä olisi sikariaiheinen kysymys. Eli mistä saisi hyviä sikareita, kenties joba aitoja kuubailaisia helsingistä tai muualta eteläsuomesta/turusta? Olisiko jollakin kenties tiedossa jotakin hyvää putiikkia?
Hyviä kevään jatkoja kaikille!

-Mikael

akahonen:
Ehdottomasti paras hinta-laatusuhde on mielestäni Turun Tupakkakaupalla (www.turuntupakkakauppa.fi), joka siis nimensä mukaisesti sijaitsee fyysisesti juuri siellä Suomen p*##**ssä  , mutta ravintola Teerenpelillä Helsingissä on suunnilleen sama valikoima samoin hinnoin. Sitten toki löytyy Stadin rautatieasemalta yksi, ja Aleksilta Havanna-aitta, joka on jkv kalliimpi oman kokemukseni mukaan. Noista saa ihan kunnon palvelua, henkilökunta on asiantuntevaa ja auttaa mielellään.

/Antti

ohjvg:
Stadin Havanna-aitta siinä Aleksilla ehdottomasti niin saa ainakin laatukamaa. Jos on satunnainen kokeilija, niin esim. Romeo y Julieta on ihan hyvä kuubalainen ellei sit halua maksaa merkistä jossain Cohiban tai Montecriston tapauksessa. Tietysti Montecriston A on ihan elämys polttaa ainakin kerran elämässä. 

finnpilot86:
Kiitoksia nopeista ja hyvistä vastauksista. Tätyykin mennä pyörimään ja katselemaan. Erityiskiitos Villelle vinkeistä 

Tuomas:
Tuommonen löytyi myös

http://www.sikaritalo.fi/

Navigation

Up one level

Next page