Cessna 172 OH-CKU Simulaattori ( päivitetty 18.11.2014 )

<< < (85/127) > >>

odo:
Quote

Ei se itse asiassa kaameasti nettiyhteyden kaistanleveyttä tarvitse, ei tuolla MIK:issä se netti ollut taannoin mitenkään nopea ja kyllä se ihan OK toimi. Silloin tuli ongelmia kun oli pari lennonjohtopistettä ja OH-SIM linjoilla yhtäaikaa, kun lennonjohdon radioliikenne meni samaa narua pitkin sisään ja ulos, parhaimmillaan monta kertaa kerralla kun SIM jutteli tornin kanssa..

Mutta uskoisin että nettitikulla voisi toimia ihan OK.

//T

Nettitikun ongelmana on latenssi, ei niinkään kaistanleveys. Kyllä se toimii ihan siedettävästi, mutta huomaa kyllä miten ajoittain koneet lagaa taikka puheet tulee viiveellä.

Transisto:
Saatiin välillä oikeakin pilotti puikkoihin. Air Finlandin B757 försti kävi ajelemassa simua:
http://www.youtube.com/watch?v=8yPfiuGOTCY

Yölentoa uusilla kiitotievaloilla:
http://www.youtube.com/watch?v=BLniFdrd2fA

Transisto:
http://www.youtube.com/watch?v=I3JQ5ABbbjo&feature=related

mmniemi:
Mitä tuosta enää puuttuu? Ala-cowling

On se kyllä kunnioitusta herättävä tuotos. Ihmeissään tuota saa katsella 

tigert:
Quote

Mitä tuosta enää puuttuu? Ala-cowling

On se kyllä kunnioitusta herättävä tuotos. Ihmeissään tuota saa katsella 


Sertifiointi jotta sillä saa ajaa mittarimenetelmiä :-)

BITD (Basic Instrument Training Device) -speksit voisivat jopa täyttyä helpostikin, mutta tietty armas Trafi haluaa moisesta aika monta tuhatlappusta vuosittain, eli se ei ehkä liene ihan järkevää ihan huvin vuoksi. Mutta sinänsähän ilman mitään sertifiointeja, tuota voisi vinkata myös porin alueen mittaripiloteille/oppilaille kertauslaitteena ennen tarkkareita ym.. Opiston oppilaat varmaan ajelevat bonanzasimuilla minkä ehtivät, mutta lienee niitä muitakin.. Esim. meillä MIKissä aika moni käy ajamassa jommalla kummalla simulla menetelmiä muistin virkistämiseksi ennen lentokoetta, uskoisin että moista käyttöä kohtaan saattaisi hyvinkin löytyä kiinnostuneita, ja siitä saada lisää vettä pyörittämään sitä aktiviteettia simun ympärillä..? Samoin kun saadaan teidät vielä verkkolentämään, yritetään taas lisätä simun hyödyntämistä radiofraseologian ja muun harrasteilmailun "airmanshipin" tason parantamisessa, suunnistuksen, avioniikan ja ilmatilojen ym hahmottamisen harjoittelussahan tuo olisi ihan ehta.

Osaisikohan joku tehdä muuten simuun scenen missä koko suomen ilmatilat näkyisivät läpinäkyvinä laatikoina jotka voisi kytkeä tarvittaessa päälle ja pois? Siinä olisi kovasti mielenkiintoinen havainnointivälinen PPL/UPL ym koulutukseen, samoin kuin voisi tehdä laskukierroskuviot, melunvaimennusalueet jne..

Eipä tuo yölentovideokaan eroa aidosta tilanteesta mitenkään niin että siitä voisi asiaa sen enempää tuntematta osoittaa että kyse on simulaattorista.

Tuo on kyllä kerrassaan upea.

//Tuomas

Navigation

Up one level

Next page

Previous page