Lue ensin -ohjeitten lihavointi

(1/1)

Barambas:
Terppa.
Jokaisen keskustelualueen parina ylimpänä viestinähän on nämä "lue ensin" -ohjeet. Esimerkiksi; Lue ensin: Ohje - Lentosimulaattorit. Saataisiinko nämä otsikot boldattua eli lihavoitettua? Tällä saataisiin mielestäni uudet foorumin käyttäjät lukemaan nämä em. ohjeet, sillä nykyään niitä on hieman vaikeaa erottaa tavallisten viestien otsikoista. Tottapuhuen, ärsyttää kun ihmisillä on tyhmiä kysymyksiä, keskustelualueesta huolimatta. "Mistä saa muita koneita kentälle?" -esimerkkiä käyttäen... Eri juttu tietenkin on, lukeeko porukka näitä ollenkaan, vaikka se tupsahtaisi pop-uppina nenän eteen.

Rules - General Discussion
Lue ensin: Ohje - Lentosimulaattorit
Käytännön vinkkejä ja oppaita Flight Simulatoriin
Lennon suunnittelu - Koneen painot, ja muita vinkkejä!
Miten saan lentokentille muita koneita?


Kyllä nuo mielestäni paremmin silmään tarttuu...T: Keke

sami:
Moi,

Tätä taidettiinkin jo aiemmin ehdottaa, ja täytyynee toteuttaa seuraavan päivityksen yhteydessä tässä parin viikon sisään tms.

ilkkapo:
Quote

Moi,

Tätä taidettiinkin jo aiemmin ehdottaa, ja täytyynee toteuttaa seuraavan päivityksen yhteydessä tässä parin viikon sisään tms.


Meni parin viikon aikaikkuna umpeen, mutta ainakin nuo ohjeotsikot erottuvat muusta massasta, kun ne on nyt lihavoitu!

Barambas:
Jea, nyt näyttää hyvältä. Olinkin n.5 päivää poissa, ja klikattuani keskustelualuetta oli iloinen näkymä Silmät spottasi heti sen lihavoidun ohjeen. Kiitti näistä.

Keke

Navigation

Up one level