FS2004 joystick asetukset

(1/2) > >>

ckur:
Pistänpä vielä postin tänne kun tuonne yleiselle puolelle ei tunnu tulevan vastauksia, liekö sitten liian hankala kysymys vai liian hölmö kysymys 

Elikkäs menin sitten (hölmöyttäni) ostamaan tuon FS 2004:n ja ongelma on seuraava. Vaikka muutan settings/ joystick sensitivities valikosta peräsimen herkkyyttä niin tuo ei tunnu vaikuttavan mitenkään, vaan cessna pyörähtää radalla ympäri jo pienestäkin peräsimen liikkeestä. Ja kun vaihdan siihen advanced täpän, muutan asetuksia ja sitten katson joystickin asetuksia ja tule takaisin polkimien asetuksiin niin se on vaihtunut taas simple kohtaan (polkimina CH Pro pedals).

Lisäksi kun laitoin joikkarin (Saitekin X52) rullaan korkeusperäsimen trimmin niin tuo ei tunnu jostain syystä reagoivan vaikka asetus ruudussa tuon hyväksyykin. Eikä tässä vielä kaikki... Joikkarin napeille on ilmeisesti ohjelmoitu toimintoja valmiiksi, mutta ne eivät näy tuossa asetukset ruudussa joystik kohdan alla lainkaan, miten ne saa poistettua (muuten kuin yksitellen poistamalla)? Olen tehnyt saitekille noita profiileja ja niihin laittanut noita simulaattorin näppäinkomentoja, mutta nyt ne eivät tunnu menevän perille, ehkä siksi että peli käyttää noita valmiiksi ohjelmoituja joikkarinappuloitaan.

Eli pitääkö asentaa uusiksi peli, vai onko jotain mitä voisi tuolle tehdä? Tikun ja polkimien kanssa ei ole ollut tätä ennen esim IL-2:n kanssa ongelmia.

Toinen vaihtoehto tietty on että siirrytään tuonne myydään osaston puolelle...

t: CH

Battler:
Hö, ompa kumma juttu.

Tosin minulla on tähän asti ollut pelkkä SideWinderi, eikä sen kanssa ole ollut mitään ongelmia. Onko tuo vain pedaaliproblem? (Tuntuisi kivalta kerrankin saada Cessna pyörähtämään äkkiä ympäri  .) Kyllä minun joikkarini nappimuutokset ainakin on otettu simussa kiitoksella vastaan, vaikka se ehdottaakin omia asetuksiaan.

PS: Ei ostosta hölmöydeksi lasketa. Mitenkä voi elämässä tulla toimeen, ellei ole Il2 ja FS2004 koneella 

ckur:
No tuntuisi vähän siltä että tuo ongelma koskee vähän molempia, sekä tikkua että polkimia. Kummankin akselien arvojen ja nappuloiden muuttelu ei tunnu menevän perille. Kuten sanottu, illu toimii ihan normaalisti.

Kyllä tuo pikkuhiljaa alkaa hölmöltä ostokselta tuntumaan...

Lonkka:
Moi!

Suurimman ongelman tuottaa se "nullzone" siellä asetuksissa,eli sensitivity saa olla herkällä mutta varsinkin sen rudderin osalta kannattaa vetäistä se nullzone puoleen väliin![ Attachment not found - or removed ]


Harri

ckur:
joo, no mulla ongelmaa tuotti se että toi advanced täppä ei pysynyt päällä vaan kone vaihtoi aina tuohon simple puoleen. Tosin simple puolen liukureita siirtelemälläkään en saanut mitään muutosta aikaan, jostain syystä tuo sensitivities valikko ei toimi kunnolla. Mutta menin sitten tuolta FS9.cfg tiedostosta muuttelemaan noita arvoja niin homma parani ainakin jonkin verran. Esim laitoin pelin asetuksissa korkeusperäsimen trimmin yhteen rullaan, mutta peli ei siihen reagoinut. Kun sitten avasin sen cfg tiedoston niin akseli oli kyllä siellä, mutta arvo oli 0.

Että sillai, täytyy kokeilla ja kattoa josko tuosta paranisi, eilen asentelin Porin ja Jämin maisemat koneelle, mutta en vielä kokeillut.

Navigation

Up one level

Next page