FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
09.08.20, 07:58

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  fs2004 -> CFS2 =)
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: fs2004 -> CFS2 =)  (Read 536 times)
fly_boy
Former member
fs2004 -> CFS2 =)
« on: 01.06.06, 17:39 »

tuossa eilen löysin hyllystä tuon vanhan CFS2:n. asensin sen uudestaan ja kokeilin. sitten muistin että simviationissahan olen nähnyt koneita kyseiseen peliin. joten mihinköhän kansioon nämä pitää tallentaa..
kenkku
Former member
Re: fs2004 -> CFS2 =)
« Reply #1 on: 01.06.06, 17:43 »

http://www.simviation.com/acinstall.htm

Samalla tavalla pitäisi onnistua kuin FS2004:ssäkin.
Ville Jalonen
Offline Offline

Posts: 3007
Date Registered: 19.09.03

Re: fs2004 -> CFS2 =)
« Reply #2 on: 01.06.06, 17:43 »

Muistanko nyt ihan väärin, mutta eikös siinä asenneta koneet samalla lailla kun FS2004:ssakin eli aircraft kansioon. Katselin ja näin Googlekin sanoi.

Ai niin ja FS2002 koneet taitavat toimia myös tuossa simussa.
fly_boy
Former member
Re: fs2004 -> CFS2 =)
« Reply #3 on: 01.06.06, 17:49 »

kiitoksia..

BTW. sehän jos fs2002:sen koneet toimivat.. jonkun drakenin laittaa (onhan siinä huonotkin puolet)

sitten vielä EDIT.  , onko jollain tietoa kuinka nuo saksan ja englannin osiot saa avattua.. onko tässäkin pelissä että pitää päästä jotain läpi.. en ole ennen tätä pähkäillyt

huomasin tuossa että aika hyvin on näppäin komennot säilynyt fs2004:seen asti samoina
« Last Edit: 01.06.06, 18:20 by Antton Rintala »
Kalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1479
Date Registered: 04.09.05

WWW
Re: fs2004 -> CFS2 =)
« Reply #4 on: 01.06.06, 20:01 »

Ei ne ainakaa aukee, kun vetää pelin läpi. Minusta se tarkoitaa vain sitä, että voi olla vaikka saksalainen ja vetää silti usan kampanjan, usan koneilla. Eli ei käytännössä kai meinaa mitään, vain profiilissa lukee että on saksalainen. Mitään lisälevyäkään kun ei taida olla julkaistu. Tietysti sillä voisi olla jotain yhteistä CFS1:n kanssa (tuskin).

P.S. Rehellisesti voin sanoa, että vanha kunnon CFS2 hakkaa mennentullen CFS3:n, joka oli minulle pettymys. Undecided

fly_boy
Former member
Re: fs2004 -> CFS2 =)
« Reply #5 on: 02.06.06, 11:47 »

joo, pelin takakannessa luki että 7uutta konetta (eli nämä corsairit ja kumppanit). ajattelin että ne toiset koneet varmaan on CFS1:ssä.
sitten kuitenkin huomasin että pelin aircraft valikossa on mm. bf109.
pelin olen mennyt läpi ainakin 2kertaa jaappanilaisilla ja USA:llakin.
sitten näihin lisäosakoneisiin. kokeilin yhtä amerikkalaista hävittäjää (en muista mikä). se löytyi sitten valikosta ja sen pystyi jopa valita, mutta lentoa ei saa tehtyä. sitten saa kun ottaa jonkun defu laightningin

EDIT. niin ja. free flight eikä muista valikoista löydy yhtään saksan/englannin koneita vaikka pelin aircraft valikossa niitäkin on. ja campaing kohdassa kun ottaa jomman kumman näistä maista, tulee sellainen harmaa ruutu. Esim. usalla tulee kuvia "koulutuksesta" ja muita

EDIT.2 Luin ohjeita ja siellä sanottiin että Campaing:ssa valitse Japanese tai American tms. mitään ei puhuttu englannista/saksasta
« Last Edit: 02.06.06, 13:32 by Antton Rintala »
fly_boy
Former member
Re: fs2004 -> CFS2 =)
« Reply #6 on: 02.06.06, 14:32 »

saako il-2 FB:hen ladattua uusia koneita ilmaiseksi.. (muita kuin se iso paketti sieltä virtualpilotseilta)
Ville Jalonen
Offline Offline

Posts: 3007
Date Registered: 19.09.03

Re: fs2004 -> CFS2 =)
« Reply #7 on: 02.06.06, 16:10 »

Ei saa. Uusia koneita tulee ainoastaan päivitysten myötä.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1